WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

UPPROP FÖR ATT MJ SKA FÅ FREDSPRIS


Över 15 000 personer har skrivit på ett upprop på internet för att tilldela Michael Jackson Nobels fredspris 2010.
Uppropet startades av Anneliese Nichole Brown, en amerikansk student, som hyllar Jackson för hans humanitära engagemang.
"Michael Jackson har utan tvekan förtjänat Nobels fredspris", skriver hon i en uppmaning till Nobelkommiteén.
På internetsidan står det att Michael Jackson under hela sitt liv osjälviskt har engagerat sig för att kunna förbättra förhållandena för barn och för hela mänskligheten.
"Det är nästan omöjligt att räkna de hundratals miljoner dollar som Michael har donerat till välgörenhet". "Michael Jackson har utan tvekan förtjänat Nobels fredspris år 2010", står det i uppropet som går att läsa i sin helhet på.

Källa: Aftonbladet.Jag tycker det är en självklarhet att Michael Jackson ska gå Nobels fredspris! Alla pengar Michael har tjänat på sina turnéer gav han till välgörenhet. Han har flera låtar där han sjunger att vi ska göra världen till en bättre plats. Michael har gett över en miljard kronor till välgörenhet under hela sin livstid! Om du tänker att jordens befolkning är omkring sju miljarder, så har han gett en sjundedel av alla människor på jordklotet! Det är häftigt.

Anna | Datum: 2009-08-22 Tid: 22:05:26

Klart att han ska få det! =D

CandyboX Collector | Datum: 2009-08-23 Tid: 09:36:39

Vad underbart med en blogg om Michael Jackson !!

Jag älskar honom - han är SÅ OTROLIGT GRYM !!!

Kan få infall och lyssna på hans skivor om och om igen ibland , för att inte nämna inspelningar med honom. Kommer definitivt kika in hit igen !!SÅKLART han MÅSTE få NOBELS FREDSPRIS !!

Samara | Datum: 2009-11-11 Tid: 15:38:21

Ja är det nån som har kämpat för fred och kärlek och medmänsklighet så är det han, han var ett helgon som verkligen borde hyllas, det ser man ju i hans sångtexter också hur han vill " make the world a better place " .3 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2009-08-22 | Klockan: 21:58:26 | Kategori: Michael Jackson


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: