WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

30 VITTNEN SKA FÄLLA MURRAY PÅ TISDAGTisdag 4 januari är ett viktigt datum. Dr. Murray anländer till rätten ännu en gång. Den här gången är den slutgiltiga och det är först nu som vi får veta om det blir en rättegång mot Murray eller om fallet läggs ned. En annan viktig punkt är att det är först nu som åklagaren för första gången kommer att släppa bevisen mot Murray för allmänheten och det är först nu som vittnen kommer att få sin talan.

Fallet kommer att pågå under hela 2 veckor, med start på tisdag, och hela 30 vittnen kommer att höras. Vittnen som talar mot Murray, till Michael’s fördel. Dessa vittnen omfattar bla olika medicinska experter, samt 3 LAPD detektiver som utrett ärendet.

Åklagaren har även valt att lägga fram mer bevis än vanligt i ett typiskt dråp fall och kommer även att lägga ut sin sak, bit för bit, för att visa att Dr Murray agerat vårdslöst genom medicinering med Propofol och andra mediciner.


Summan av kardemumman: Fallet påbörjas på riktigt med start nu på Tisdag 4 Januari 2011. 30 vittnen kommer att höras, till Michael’s fördel. Fallet kommer att pågå i ca 2 veckor + förskjutet vid en möjlig rättegång.

Källa: Jacksonthrill.


anonym | Datum: 2010-12-30 Tid: 22:59:14

spännande =) får följa det =)1 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2010-12-30 | Klockan: 22:17:31 | Kategori: Michael Jackson


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: