WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

VITTNAR I SIN EGEN MORDRÄTTEGÅNG


Michael Jacksons misstänkte mördare, läkaren Conrad Murray, kommer att ha ett vittne utöver det vanliga vid en kommande mordrättegång - Michael Jackson själv.

Michael Jacksons läkare Conrad Murray misstänks för att ha mördat sin patient med en överdos. Nu får han oväntat stöd – från Michael Jackson själv.
Det är Conrad Murrays försvarsadvokater som nu vill bland annat använda en gammal videoinspelning där Michael Jackson är uppenbart drogpåverkad.
Försvaret menar att det var Michael Jacksons långvariga missbruk av medicin som till sist tog hans liv. De hävdar att han under minst 15 år kraftigt överdoserat värktabletter, muskelavslappnande preparat och antidepressiva mediciner.

”En viktig pusselbit i försvaret kommer att vara inspelade videointervjuer med Michael Jackson där han diskuterar och erkänner sitt drogmissbruk och där han är märkbart påverkad.” säger en källa med insyn i försvarets arbete, till nyhetssajten News of the world.
Michael Jacksons läkemedelsberoende började enligt många efter den brandolycka som popstjärnan råkade ut för vid en reklaminspelning för Pepsi Cola.
Jacksons obduktion visade att han, förutom en dödlig dos av preparatet Propofol, även hade en mängd andra preparat i blodet.

Källa: Expressen.

Anonym | Datum: 2010-02-26 Tid: 13:57:46

här har du en rätt så intressant video om du vill lägga upp :)http://www.youtube.com/watch?v=DzTntSJot_8&feature=related

Blonda Fanskapet | Datum: 2010-02-26 Tid: 15:21:51

Hej! Det skulle vara roligt om du kunde följa min blogg på bloglovin :)

Sanna | Datum: 2010-02-26 Tid: 15:52:40

svar Ja sötast i världen om du frågar mig ^^ hihi

camilla | Datum: 2010-02-26 Tid: 18:53:54

det jag gillar minst med mj's död är all överhypning efteråt, allt krångel, allt "nytt" som kommer fram.. allt för att tjäna så mkt pengar på stackarn trots att han inte längre är med oss.

Maria | Datum: 2010-02-27 Tid: 07:17:07

Tack för din snälla kommentar i bloggen:)5 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2010-02-26 | Klockan: 12:57:12 | Kategori: Michael Jackson


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: