WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

FANSEN SAMLADES VID JACKSONS GRAV


De väntade sig tusentals sörjande fans och kravallscener vid Michael Jacksons mausoleum utanför Los Angeles.
Helt i onödan visade det sig.
På morgonen hade endast ett 30-tal samlats.

Stränga säkerhetsregler, vakter och polisavspärrningar. Inför årsdagen av Michael Jacksons död rustade man för kravallartade scener vid stjärnans grav på kyrkogården Forest Lawn i Glendale utanför Los Angeles.
Men när kyrkogården öppnade på fredagsmorgonen hade endast ett 30-tal fans samlats utanför portarna, skriver Los Angeles Times.

Hårt bevakade av både polis och media väntade den samlade skaran tålmodigt på att bli insläppta. Väl inne vallades de utmed flera avspärrningar och fick lämna över sina blommor, gåvor och hälsningar till personal innan de ombads lämna platsen.
Enligt Los Angeles Times var många besvikna på det begränsade tillträdet.

- Är det här allt? Det är hemskt, sa Kathe Sowisdra, ett Jackson-fan från Atlanta enligt tidningen.
Många av de samlade hade besökt gravplatsen förut och säger att avspärrningarna ligger långt ifrån platsen där Jackson faktiskt är begravd.
Vid elvatiden på förmiddagen, lokal tid, anlände familjemedlemmar och vänner till stjärnan för en privat minnesceremoni, uppger Los Angeles Times.

Något senare under dagen letade sig fler fans till kyrkogården och snart bildades en kö av beundrare som ville hylla sin idol, men långt ifrån så många som befarades.

Källa: Aftonbladet.

Timotej | Datum: 2010-06-27 Tid: 21:58:32

Jaaaaaaaaa, en MJ-blogg, tack för att du kommenterade, så att jag kunde hitta hit. :D

Anonym | Datum: 2010-06-29 Tid: 10:56:12

hej, förra året sa väll jermaine att han skulle göra en hyllningskonsert elr nåt kommer den att bli av elr har den redan varit? tacksam för svar

anonym | Datum: 2010-06-29 Tid: 10:58:12

hej, förra året sa jermaine att han skulle årdna en hyllningskonsert kmr den bli av elr har den redan varit? tacksam för svar3 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2010-06-27 | Klockan: 20:46:22 | Kategori: Michael Jackson


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: