WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

MICHAELS BARN I OPRAH'S TALKSHOW

"Michael var den bästa pappan"

Igår kväll amerikansk tid sändes specialavsnittet av Oprah Winfreys talkshow med Michael Jacksons tre barn och föräldrar som gäster. I den öppenhjärtiga intervjun, som spelades in i familjens trädgård i Los Angeles i förra veckan, berättar barnen bland annat hur Michael egentligen var som pappa.


Prince Michael, 13, avslöjar att han och Michael ofta brukade ta promenader på stranden tidigt på morgonen och dricka läsk och äta godis. 12-åriga Paris berättar om sina minnen då pappa tog med henne på konstmuseum. Hon säger dessutom att han var ”den bästa kocken någonsin”.


Sedan Michaels tragiska bortgång förra sommaren har det skett en hel del förändringar i barnens liv. Michael lät dem bland annat bära slöja eller andra förklädnader för att skydda sina ansikten, vilket inte längre är fallet. Prince Michael och Paris började även skolan för första gången i september, medan Blanket, 8, fortsätter att få undervisning i hemmet.


Michaels mamma Katherine Jackson säger i intervjun att hon vill ge barnen en så normal uppväxt som möjligt, och att hon inte är lika sträng som sin son. Paris berättar vidare att det inte alltid var bekvämt att bära slöja, men att hon förstår varför Michael inte ville att de skulle visa sina ansikten.
— Vi bar dem så att ingen skulle känna igen oss när vi gick ut utan pappa, säger Paris.
— Jag tror inte att någon förstår vilken bra pappa han var.


Michaels pappa, Joe Jackson, medverkar endast kort under intervjun och försöker först förneka att han slog sina barn, något som Michael avslöjade i en intervju med Oprah 1993. Men på Katherines uppmaning – ”du kan likaväl erkänna det” – avslöjar Joe att han piskade barnen med en rem.


Många amerikaner lär ha bänkat sig framför tv:n under gårdagen för att se Michaels närmaste tala ut, men alla har inte varit lika exalterade över intervjun. Förra månaden postade popstjärnans bror Randy Jackson en rad inlägg på Twitter där han sågade sina föräldrar för att ställa upp i programmet.
0 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2010-11-09 | Klockan: 12:25:08 | Kategori: Familjen


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: