WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

JASON MALACHI'S FACEBOOK BLEV HACKAD!

 

Men nej, vänta nu lite här! Kanske har ni hört att det egentligen Jason Malachi som sjunger vissa av låtarna på Michael. Eftersom det har stått på Jason's facebook att han har slutit ett avtal med företaget. Men sanningen är den att hans facebook blev hackad! Alltså, det var någon som hade brytit sig in och skrivit meddelandet här ovanför.

Men bara en liten stund senare hade Jason Malachi's manager hittat meddelandet och säger att Jason aldrig postat på sin Facebook-sida att han är rösten bakom de tre låtarna på Michael Jacksons nya album, och lade till att Jason är offer för bedrägerier på internet. Thad Nauden berättar att någon hackat Facebook-sidan och nu försöker lura folk om att han sjunger låtarna på albumet.
Nauden säger att Jason vill att alla ska veta att det finns inte en skugga av en chans att han varit med och sjungit en ton på det nya Michael albumet. Han säger också att dom nu jobbar tillsammans med Facebook för att ta reda på vem/vilka som ligger bakom och att vem det nu än är som hackat sidan, så behöver den snabbt skaffa sig en advokat.

Sidan Jacksonthrill.se har även tagit kontakt med managern och bett honom för ett officiellt uttalande till Michael Jacksons fans. Och det han skrev, läs här!


Snälla, tro inte på allt ni läser. Det finns lögner överallt om Michael, överallt. Synd att TMZ bara kastar ut detta det första de gör och ägnar inte ens en enda tanke på att kanske undersöka mer om det (förstår de inte att flera tusentals människor kommer läsa det och tro på det?!).


Gustav | Datum: 2011-01-24 Tid: 22:53:23

Alla ni för tro vad ni vill men jag själv tror att det INTE är MJ till 100%.

Han låter verkligen inte så...Tycker det är synd att vissa tror att det är King Of Pop :(

Men ni för avgöra själva.

MJ4ever | Datum: 2011-01-25 Tid: 09:13:56

Men om man LYSSNAR på låtarna och jämför med Jasons röst så hör man ju att det faktiskt låter som han. Jag tycker i alla fall inte att det låter som MJ, men dåligt att hacka Jasons facebook i alla fall.

Anonym | Datum: 2011-03-02 Tid: 00:10:59

DET ÄR JU INTE MJ SOM SJUNGER! ÅÅÅH, MÄNNSKLIGHETEN ÄR SÅ BLINDA, SANNINGEN ÄR SÅ KLAR SÅ ATT VI BLIR BLINDA!OCH NI SONY SLUTA HOPPA PÅ MICHAEL JACKSON - ATT NI SLÄPPER ETT FEJK ALBUM EFTER HANS DÖD ÄR INTE EN HEDRAN SNARARE ÄN EN HEMSK DÖDSSEGER!! FY SKAM SONY - NI SKA SITTA I FÄNGELSET!3 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2011-01-24 | Klockan: 21:44:21 | Kategori: Michael Jackson


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: