WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

'THIS IS IT' KAN BLI BEVIS

 

I rättegången mot Michael Jacksons läkare Conrad Murray vill hans advokater ha tillgång till de hundratals timmar med film som spelades in inför popstjärnans comeback, skriver BBC. En bråkdel av dem användes i filmen This is it, som gavs ut fyra månader efter Michael Jacksons död 2009. Åklagarsidan tänker visa klipp ur filmen för att visa att sångaren var i gott skick. Försvaret menar att de icke publicerade repetitionsfilmerna visar att han inte var det.

 

Filmbolaget Sony pictures har samlat ihop hundratals sidor med argument mot att råmaterialet ska göras tillgängligt. Frågan ska diskuteras i förhandlingar i rätten på torsdag, skriver BBC.

 

Läkaren Conrad Murray står åtalad för att ha gett Jackson en dödlig dos narkosmedel. Rättegången är planerad att dra igång i september.

 

Källa: GP.


heyletssurf.blogg.se | Datum: 2011-06-19 Tid: 20:02:33

sv : Tack ! :)

P E R N I L L A | Datum: 2011-06-19 Tid: 20:05:52

svar: haha, kanske lite sent svar men tack & jag hoppas att du hade en bra fredag! :Dmåste också säga att jag gillar din blogg starkt! Är ett stort fan av Michael Jackson, så din blogg är riktigt riktigt bra! :D

kram!

Victoria Ljunggren | Datum: 2011-06-19 Tid: 20:44:45

Sv: tusen tack!Vad roligt med en Michael Jackson blogg :D tror aldrig jag har varit med om något liknande! Är själv ett stort fan och många av hans låter ligger nära hjärtat! :)

Gustav | Datum: 2011-06-19 Tid: 22:06:11

Blir riktigt arg på rättssystemet.

Nu har det snart gått två år sen Conrad mördade Michael Jackson, är det så (ursäkta ordet) JÄVLA svårt att bara fälla honom. Han är läkare och Michael var hans patient och Conrad hade som uppdrag att se till att MJ mådde bra inte tvärtom.

Två år... oacceptabelt...4 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2011-06-19 | Klockan: 19:45:02 | Kategori: Michael Jackson


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: