WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

THE FOOTAGE YOU WERE NEVER MEANT TO SEE

 
Detta är antagligen självklart för de flesta av er, men ifall att det finns någon som inte vet eller inte har sett det...
 
Ni har väl sett dokumentären Martin Bashir gjorde om Michael? Living with Michael Jackson. Men eftersom Michael själv samt många andra tyckte att dokumentären hade lämnat bort så mycket information, klippt ihop den i syfte att visa Michael i dåligt ljus och sedan innehåller hjärntvättande, elaka kommentarer av Martin Bashir i bakgrunden (vi kan faktiskt tänka själva!) så gjordes en till dokumentär, som verkligen visar att Martin Bashir var en förrädare och att hans dokumentär var avsiktligen gjord för att bringa dåligt rykte över Michael. Den heter Take two: The footage you were never meant to see, och om ni inte har sett den, se den här!
 
Och det är klart att det är EFTER Michaels bortgång som Martin Bashir vågar träda fram, då hans dåliga samvete väller över, och säger att det fanns i dokumentären "a small part of that which contained a controversy..." ("a small part", jo, eller hur, *host*). Se här.



0 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2013-12-27 | Klockan: 18:39:00 | Kategori: Videor


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: