WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

FILMER

 
Kan du säga alla filmer som Michael har gjort? :)
 
De filmerna, utöver kortfilmerna i hans musikvideor, som MJ har varit med i är The Wiz, Captain EO och Moonwalker. :) Han har även en liten roll i filmerna Men in black II och Miss cast away and the island girls. Sedan finns ju This is it och Michael Jackson: The life of an icon (som ni kan se här). Det finns också en mini-serie från 1992 som heter The Jacksons: An american dream, som finns på YouTube, där skådespelare intar rollerna som familjen Jackson. Jermaine har hjälpt till att producera den och den kan ni även se om ni vill. :)

Alicia | Datum: 2013-03-28 Tid: 01:20:31

Jag var inne på youtube och såg massor med gamla klipp från Michael, sedan kom ett videoklipp upp där det stod "Dansarna från this is it" och så klickade jag på länken och kollade hela videon, den var så bra! Varje dansare berättar hur dom blev inspirerad av Michael och hur Michael arbetade med dom. Sedan läggde dom upp massor med videon med Michael & dom tillsammans som jag aldrig har sett förut, dom fanns inte ens med på this is it filmen. Så du borde verkligen kolla! :)
Videon:
http://m.youtube.com/watch?v=D8kymiTG_q0&feature=related

Emelie | Datum: 2013-03-28 Tid: 07:38:49

Hejj ! Jag undrar bara om michael var född 29 augusti 1958 kl.7:33 eller 12:13 ? Har försökt ta reda på de men det är olika svar från sida till sida.
Jätte bra blogg! ❤

Anonym | Datum: 2013-03-28 Tid: 23:29:23

Kollade på filmen "Life of an icon" som Michaels vänn gjorde, och älskade början frön slut men kunde inte sluta gråta på slutet. Så många människor som utbjyttade han, dom ville att han skulle vara svag och tappa massor med fans, men han var stark. Men jag tror inte på exakt allt i den filmen som vissa personer tror på honom.. för han delade inte allt med dom. Mest med Jermaine så i Jermaines bok står det ganska mycket. Måste läsa den! Men har du sett den filmen? & vad tyckte du om den? <3 och din älskar din blogg, den är så bra! :)3 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2013-03-27 | Klockan: 22:14:00 | Kategori: Frågor och svar


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: