WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

TRE BÖCKER

 
Felicia: Har michael skrivit andra böcker förutom "Moonwalk"? :) Jag läste ut Moonwalk boken idag, och den var sååå bra, älskar den!
 
Ja! :) Han har också skrivit Dancing the dream, som innehåller dikter och korta historier, och den finns på CDON. Den är helt underbar. Han var så fantastisk på att skriva. Han har också släppt boken Moonwalker: The Storybook!

:) | Datum: 2013-03-26 Tid: 20:00:53

Du måste kolla på det här klippet --> http://www.youtube.com/watch?v=FBpDJdPXzy0
Det handlar om en tjej som var körsångare och tjej sångaren för Michael Jacksons This Is It. Hon och Michael skulle sjunga låten "I just can't stop loving you" tillsammans. Hon fick tom sjunga "Heal the world" på Michaels Cermoni 2009. Sedan är hon med i The Voice USA nu, och alla i jurryn älskar ju henne! Hoppas hon vinner iaf :D

Kolla upp Paris Jacksons twitter också, hon älskar denna tjej! Hehe, man fattar ju varför :)

Svar: wow, hon kommer gå långt! jag undrar om juryn vet att hon jobbat med MJ, verkar ju inte som det, för det skulle ju vara värt att nämna. :)
Popkungen

:) | Datum: 2013-03-27 Tid: 15:56:08

Dom får säkert reda på det sen! För det står på hennes twitter att hon har jobbat med han osv, hoppas hon uppträder en MJ låt om hon kommer vidare till live audition :D2 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2013-03-26 | Klockan: 19:20:00 | Kategori: Frågor och svar


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: