WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

YOU DO ANYTHING FOR MONEY

 
Emma: Läste nyss i en bok om classic rock stories.. och där berättade Gene Simmons (Kiss) om sina möten med Michael. Han sa att han var alltid väldigt vänlig. Och väldigt blyg. MEN.. han trodde att Michael hade skadat barnen. Att han hade haft sexuella relationer med dem. Jag rev ut sidan och slängde den i papperskorgen. Jag absolut vägrar att tro något sånt om Michael. Han älskade barn och skulle aldrig såra ett. Men jag blir så ledsen och orolig när en man som Simmons säger så. Att han som faktiskt mötte Michael trodde på det. Jag är så ledsen över att ha läst detta. Jag har alltid gillat Gene.. men jag kan inte respektera honom längre. Citerat så sa han "There's no doubt" att Michael gjorde dessa hemska saker. Men alltså... NEJ. JAg orkar inte... Jag kommer alltid tro på Michael. Jag vägrar tro att han gjorde sånt. Men jag blir så ledsen.. alla andra Michael kände säger så fina saker om honom. Jag tror på dem. Men Simmons... jag fattar inte... jag önskar han aldrig sagt något sådant om MJ. Nog tror jag Michael gjorde misstag som varje mänsklig varelse... men han skulle aldrig aldrig ALDRIG skada ett barn! Rykten skapades av de som var med Michael när michael sov i samma säng som barnen. Men det var ALDRIG något sexuellt inblandat. Michael var ett barn i hjärtat. Jag blir bara så arg och ledsen. För när kiss-fans läser det Simmos sa, då kommer de säkerligen tro på sin idol. ÅHHH. Är så trött på alla rykten och lögner.
 
Äh, vem bryr sig om honom?! Man ska bara bry sig om vad alla de som älskade Michael säger, för alla dessa är de enda som egentligen kände honom. Sanningen är den att Tom Sneddon ville sätta dit Michael till vilken kostnad som helst, att han for runt världen för att söka personer som var beredda att ljuga för detta, så han kunde ha en anledning till att fängsla honom (detta säger Tom Mesereau i sitt tal på Harvard vid 11:56, här!). Jag är så glad att Tom Mesereau var Michaels advokat, för han fortsätter att försvara Michael till denna dag då han vet personligen att Michael var helt och hållet oskyldig. Varför skulle en advokat göra något sådant för sin föredetta klient om han trodde motsatsen, att klienten var skyldig? (Ni kan se denna video också.)
 
Michael trodde att sanningen alltid avslöjas, och det gör jag också. Jag hoppas Jordan Chandler eller någon gör ett riktig uttalande att allt var bara lögn. Fast om man pusslar ihop alla bitar som Mesereau talar om är det tydligt att de gjorde det endast för pengar.

Nellie | Datum: 2014-01-26 Tid: 14:08:14

Usch,ja. Som ett fan kommer man alltid att tro på Michael och att han är oskyldig, men visst är det jobbigt att hela tiden få höra motsatsen från olika folk. Som att dem vill sätta en på prov och få andra/fans att börja tveka.
För mig slutar det ändå alltid med att jag bara söker upp en video på youtube , typ " Michael talking about child molestation" för att ÅTERIGEN inse , JA han är och kommer alltid förbli oskyldig!

Emma | Datum: 2014-01-26 Tid: 14:25:04

Ja, allt handlade om pengar. Helt sjukt egentligen. hemskt. Vilken värld man lever i...
men tack för de fina bevisen osv, folk behöver få veta sanningen!2 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2014-01-26 | Klockan: 11:47:00 | Kategori: Allmänt/Bloggen


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: