WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

LUKTA SOM MICHAEL!


Nu kan du snart lukta som Michael Jackson. Parfymen, som tillverkas av företaget My DNA Fragrance, innehåller DNA från den döde popikonens hår, skriver The Sun. Håret har företaget fått från John Reznikoff, som är ägare till världens största samling av hår från historiskt kända personer. Michael Jackson är en celebriteterna i samlingen.
- Vi har analyserat hans privata samling kändishår och tar nu fram exklusiva parfymer från varje kändis, uppger företaget på sin hemsida.

Källa: Expressen.

MICHAEL OCH TATIANAArjana ville att jag skulle sätta in en video där man får se Michael kyssa Tatiana Thumptzen på Bad Tour. Tatiana är kvinnan från musikvideon The Way You Make Me Feel, ni vet? Men den videon är väldigt undangömd av någon anledning. Men jag hittade en audio där man får i alla fall höra uppträdandet då han kysser henne, men tyvärr inte se. Jag hittade även en video där Tatiana talar om Michael och själv berättar om kyssen. Enjoy!

UNBREAKABLE

 

En låt från Invincible (2001). Ända sedan jag för första gången lyssnade på den här låten har jag älskat den. Den är verkligen helt fantastisk! Och denna video gillar jag, en väldigt bra hyllning. Den visar verkligen vilken fantastisk dansare Michael är! Och ni vet - he's unbreakable.

I TELEFON MED FLICKVÄNNEN


Vi har fått reda på att Dr. Murray var i telefon med hans flickvän från Houston mellan 12.03 och 12.13 PM 25 juni 2009 - dagen Jackson dog.
Källor berättar att flickvännen sa till LAPD dektetiverna att efter 5 minuter av samtalet hörde hon Dr. Murray plötsligt tappa telefonen och sedan hörde honom utföra HLR (hjärt-lungräddning). Flickvännen berättar att Dr. Murray inte visste att något var fel innan han tappade telefonen.

Källor berättar att flickvännen inte vet om Murray var i samma rum som Jackson när han ringde henne eller om han gick in precis före han förstod MJ var riktigt illa ute.
Livvakten ringde 911 vid 12.21 PM, ungefär 13 minuter efter att Dr. Murray hade tappat telefonen.
Det har rapporterats om att Dr. Murray var i telefonen i 47 minuter före han ringde 911. Det visar sig att de telefonsamtalen var i själva verket gjorda före Dr. Murray insett att Jackson var i nöd.

Källa: TMZ.

TECKNING AV MICHAELsthlmbaby.devote.se skickade in en teckning som hon har ritat och hon ville att jag skulle lägga in den här på bloggen. Och den är ju grym! Supersnygg! När jag såg den tänkte jag "wow!" Du har begåvning! Tack så mycket för att du ville dela med dig av teckningen. :) Visst är den snygg?

JAG SKA LEVA FÖR DIG.En person var snabb att skicka ett mejl till mig på bloggens hotmail, och hon skickade en länk till Expressen och ville att jag skulle skriva om det. Jag tror alla ni har hört om att många människor har begått självmord på grund av Michaels bortgång? Närmare 12 personer. Och jag vet inte precis vad jag ska säga om det... Men alla människor som inte är ett stort fan av Michael kan aldrig förstå eller föreställa sig sorgen hos oss fans. De kan inte det. Aldrig. Och dessa fans som tog sina liv, jag förstår dem. Det gör jag. Det är verkligen jättejobbigt att försöka fortsätta leva efter detta. Men jag vet att Michael aldrig skulle vilja att någon av oss skulle göra något sådant. Aldrig någonsin! Men vi vet inte heller vad dessa fans trodde på; de kanske var religiösa och verkligen trodde att de skulle få träffa Michael i Himlen. Och de var beredda att dö för att få träffa hjälten i deras liv. Det kan jag förstå. Jag har velat dö många gånger de senaste månaderna för att man kanske får träffa honom på en annan plats efter detta liv. Även idag. Men det vi aldrig får glömma är att han aldrig skulle vilja det. Michael vill att vi ska fortsätta leva, göra gott för världen, leva som systrar och bröder och framför allt älska varandra. Eller hur?

JAG HAR DEN!

Idag fick jag Michael Jacksons självbiografi med posten från CDON! Jag har velat ha den över ett år nu. Och när jag har varit barnvakt till min lillebror fick jag nog med pengar att köpa den. Jag har boken på svenska som jag köpte för kanske ett år sedan som jag har läst många gånger. Men det är klart mycket roligare att läsa precis hur Michael har skrivit på sitt eget språk. Tycker ni inte? Nu vet ni i alla fall vad jag ska göra denna fredagskväll - läsa och älska varje minut av den. Jag har läst boken tidigare (fast bara på svenska) och jag håller med om vad Berry Gordy säger i bokens inledning: "Moonwalk reveals so much of Michael's true self, but you have to read between the lines to really understand what he was all about."

Har ni läst Moonwalk?

HEJ HEJ!


Hej! Ni vet väl att ni får mejla till mig på den här bloggens hotmail? Jag blir superglad varje gång jag ser att jag har nytt i inkorgen när jag loggar in. Ni kan mejla vad ni vill! Det kan till exempel vara fina bilder ni har hittat som bara måste komma in här på minnesbloggen, en rolig video ni precis hittat på YouTube som ni vill dela med andra fans eller en teckning ni ritat till exempel av Michael. Allt! Adressen är popkungen.blogg@hotmail.com. Och ni får mer än gärna adda mig, och då kan vi tala om Michael hur mycket som helst! Jättekul!

Ha det bra! ♥ :)

ÖPPNAR KLINIK IGEN


Michael Jacksons läkare, Conrad Murray, öppnar sin läkarmottagning igen under måndagen.
Det är något som Michaels mamma, Katherine Jackson, inte ser på med blida ögon.
I ett upprört uttalande säger hon att Murray inte borde få jobba som läkare längre eftersom han hör hemma i rätten.
– Jag är chockad och upprörd och hoppas att man kommer att åtala Murray för hindra honom från att jobba som läkare någonsin igen, hälsar Katherina genom sin advokat Adam Streisand till RadarOnline.
Om Murray ansvarar för Michaels död eller inte utreds fortfarande. Men ett flertal källor har bekräftat att Murray gav artisten Propofol, ett starkt sömnmedel som inte ska användas utanför sjukhusets väggar.

Källa: Nyheter24.

THE LOST CHILDREN


The Lost Children är en låt från Invincible (2001). Hur fin är inte denna låt? Så vacker. ♥

SÅLT PÅ AUKTION


Minnessakerna efter Michael Jackson var höjdpunkten på auktionen där hundratals rockföremål såldes, många av dem utan någon koppling till "The King of Pop", som dog i juni.
Köpare av handsken, som inför auktionen väntades inbringa 50 000 dollar, var affärsmannen Fossman Ma från Hongkong.
Den svarta jackan gick för 20 gånger mer än vad den var värderad till. Med kommission slutade prislappen på 275 000 dollar.
Handsken bar Jackson första gången 1983 när han framförde de berömda dansstegen, moonwalk.
Öppningsbudet på 10 000 dollar gick omedelbart upp till 120 000 dollar innan avslut gjordes på 350 000 dollar.
De flesta av de 80 Jackson-föremålen som såldes kom från vänner och familj.
Jackson var själv något av en samlare. Han betalade 1,5 miljon dollar på Sotheby's för 1940 års Oscarsstatyett för bästa film, Borta med vinden.

Källa: Nyhetskanalen.

Jag förstår inte. Varför säljer dem hans grejer? Kan de inte öppna ett museum med hans grejer? Jag menar, hur kan man sälja diamanthandsken från Motowns 25th när han gjorde moonwalk för första gången? Och dessutom till en främling?

EFTER 47 MINUTER


Sanningen om Michael Jacksons död har nu avslöjats.
Artisten dog av en överdos av livsfarliga läkemedel som Jacksons personliga läkare Conrad Murray ska ha gett honom på grund av artistens sömnproblem.
När Murray lämnade Jackson i två minuter slutade artisten att andas. Men nu framkommer det att den panikslagna Murray ska ha låtit Jackson ligga döende i 47 minuter medan han ringde tre samtal.
I panik ringde Murray bland annat till Jacksons hudläkare Arnold Klein för att få råd om vad han skulle göra när Jackson var döende.
Det påstås även att han ringde en advokat innan han sa åt säkerhetsvakten att ringa ett nödsamtal för att tillkalla sjukvårdare till stjärnans hem i Los Angeles.
Både Murray och Kleins handlingar i samband med Jacksons död, som klassas som mord, utreds nu av polisen.
Murray hävdar att han försökte att återuppliva Jackson men domstolens dokumentation visar att han spenderade 47 minuter på att ringa tre samtal under tiden då Jackson dog.
– Murray ringde helt klart Klein eftersom Klein lärde honom hur han skulle ge artisten Propofol, säger läkaren Steven Hoefflin, som behandlade Jackson under 25 år, till The Sun.
Murray har medgett att han gav stjärnan fyra olika smärtstillande läkemedel, inklusive Propofol, natten då han dog. Men han berättade aldrig för sjukvårdarna att han hade gett artisten den livsfarliga dosen av Propofol.
Att han undanhöll informationen drog drastiskt ner förutsättningarna för sjukvårdspersonalen att kunna rädda artisten.

Källa: Nyheter24.

AMERICAN MUSIC AWARDS 2009


Inatt var det live från American Music Awards 2009! Och galan var fantastisk, alla uppträdanden av bland annat Rihanna, Alicia Keys, Green Day och Janet Jackson var superbra. Michaels syster Janet uppträdde med ett medley av hennes låtar, och jag tycker vi sätter in uppträdandet:


Och ni undrar säkert vem som vann vad? Michael vann Favourite Pop/Rock Artist, Favourite Pop/Rock Album, Favourite Soul/R&B Artist och Favourite Soul/R&B album! Grattis, grattis, grattis Mike! Michaels bror Jermaine var där och tog emot priserna till honom. Och då Michael vann ena gången sa Jermaine att det inte handlade om priserna, utan Michaels meddelande; Det Michael alltid hade - kärlek, att vi ska älska varandra. Det var fint.
Om jag ska vara ärlig, blev jag väldigt chockad och arg då Michael inte vann Artist Of The Year. Det förstår jag mig verkligen inte på. För Michael har varit i strålkastarljuset ända sedan i början av det här året då han tillkännagav konserterna i London, som skulle bli tidernas största comeback i historien! Och sedan hans bortgång i juni... Nej, jag förstår mig inte på det alls. Det här året tillhörde det priset Michael. Han förtjänade det priset oändligt mycket mer än någon annan. Punkt.

Listan av de som vann i AMA 2009:

ARTIST OF THE YEAR
Taylor Swift

POP/ROCK
Favorite Male Artist: Michael Jackson
Favorite Female Artist: Taylor Swift
Favorite Band, Duo or Group: The Black Eyed Peas
Favorite Album: Number Ones, Michael Jackson

COUNTRY
Favorite Male Artist: Keith Urban
Favorite Female Artist: Taylor Swift
Favorite Band, Duo or Group: Rascal Flatts
Favorite Album: Fearless, Taylor Swift

SOUL/RHYTHM & BLUES
Favorite Male Artist: Michael Jackson
Favorite Female Artist: Beyoncé
Favorite Band, Duo or Group: The Black Eyed Peas
Favorite Album: Number Ones, Michael Jackson

RAP/HIP-HOP
Favorite Male Artist: Jay-Z
Favorite Album: Blueprint 3, Jay-Z

ADULT CONTEMPORARY
Favorite Artist: Taylor Swift

LATIN MUSIC
Favorite Artist: Aventura

ALTERNATIVE ROCK MUSIC
Favorite Artist: Green Day

CONTEMPORARY INSPIRATIONAL
Favorite Artist: Mary Mary

SOUNDTRACKS
Favorite Album: Twilight Soundtrack

T-Mobile BREAKTHROUGH ARTIST (ALL GENRES)
Gloriana

TREDJE PLATS


Över 6 miljoner röster hade kommit in om vilken artist som var Best of the 80s i den här tävlingen. Michael kom tyvärr inte på första platsen. Jag tycker att han lätt var The artist under hela det decenniet. Men tredje plats är ju inte heller dåligt, grattis Michael! Så här såg top-10 listan ut:

1. Whitney Houston 48.9%
2. Culture Club 25.8%
3. Michael Jackson, 16.2%
4. Luciano Pavarotti, 5.0%
5. Phil Collins, 1.8%
6. Neil Diamond, 0.70%
7. Madonna, 0.53%
8. Duran Duran, 0.23%
9. Peter Gabriel, 0.22%
10. Bon Jovi, 0.21%

Uppdatering:
Anne kommenterade till mig att röstningssystemet lade av, så när man röstade på Michael så gick hans röster bara neråt istället för uppåt. Därför vann han inte.

INATT SMÄLLER DET!


Det var 1973 som musiklegenden Dick Clark skapade American Music Awards för att hylla populära musiker ur alla genrer av amerikansk musik och för att publiken skulle få ta del av de senaste trenderna inom amerikansk musik. Några av branschens största namn genom tiderna har fått äran att vinna en AMA.

Inatt sänder Kanal 9 direkt från Kodak Theatre i Los Angeles det efterlängtade American Music Awards! Det blir först rapport från röda mattan och sedan börjar den årliga galan. Här i Sverige startar sändningen klockan 2.00 (natten mot måndagen) och beräknas pågå till 5.00. (Repris för galan är på lördagen den 28 november klockan 12.25).
Det hela inleds med ingen mindre än Janet Jackson. Och många stora artister och grupper kommer att medverka under kvällen, bland annat Whitney Houston, Green Day, Rihanna, Jay-Z och Black Eyed Peas.

Under Michael Jacksons livstid vann han 22 priser vid American Music Awards. Och som ni säkert vet är Michael nominerad till fem olika kategorier i år (Artist Of The Year, Favourite Pop/Rock Male Artist, Favourite Soul/R&B Male Artist, Favourite Soul/R&B Album, Favourite Pop/Rock Album)! Jag hoppas han vinner alla för det förtjänar han verkligen. Jag har röstat på honom här många gånger, även fast man kanske inte kan rösta fler än en gång så har jag troget klickat på hans namn igen och igen. 

Så inatt smäller det! Jag ska klart sitta uppe och kolla, ska ni?

TV4 SÄNDER DOKUSÅPAN


TV 4 sänder den uppmärksammade dokusåpan om Michael Jacksons familj. Den sex delar långa serien - som fått titeln "Jackson: A family dynasty" - följer Michael Jacksons fyra bröder Jackie, Jermaine, Tito och Marlon, uppger TV-planeten.
Fokus ska ligga på brödernas kommande turné, deras interna relationer och även hur de påverkats av Michaels bortgång tidigare i år.
Deras familjer kommer också att medverka. Dock är det oklart om Michaels tre barn - som numera bor hos sin farmor Katherine - medverkar.
Serien börjar sändas i USA den 13 december. TV 4 har inte satt något svenskt datum än.

Källa: Msn.

EN LEGENDS LIV - DEL 3Berry Gordy skulle komma att beskriva The Jackson 5 som "de sista stora stjärnorna som rullade fram på mitt löpande band". Om han redan då anade vilka megastjärnor de skulle bli är oklart, men bandet gjorde en explosiv karriär in i det nya decenniet med hit efter hit - samtliga deras första stora singlar på Motown släpptes 1970 och gick upp som listettor, ett rekord som skrev in dem i musikhistorien.

Bandet hade spelat tillsammans under en stor del av sextiotalet, men det var först när de började samarbeta med Gordy som deras potential som supergrupp förverkligades. Deras fantastiska koreografi och stämsång lyste upp varenda scen de stod på, men det var den 11-årige Michael, så ung och redan så begåvad, som vann allas hjärtan. Michael blev genast ett fenomen, älskad av både barn och vuxna.
Efter utgivningen av "I want you back" i januari 1070 sattes en berg-och-dal-bana i rörelse. På bara någa månader hade landet drababts av Jacksonfeber och mot slutet av året var Jacksons rubrikstoff och uppträdde ständigt för utsålda hus med en enorm publik. Deras barnvänliga, glada iamge hade stor dragningskraft och de blev snabbt stamgäster i populära tv-program som exempelvis The Ed Sullivan Show. Inom kort dök det upp en tecknad serie baserad på deras liv, vilket befäste deras popularitet bland barn.
De hektiska turnémånaderna som följde på varje skivsläpp förde bröderna närmare varandra. Det var spännande att spela på de stora scenerna som Madison Square Garden och Los Angeles Forum, men de ständiga spelningarna (1971 uppträdde de i över fyrtio olika städer bara under sommaren) innebar också mycket tid på resande fot. För att hitta på något att muntra upp sig med när det blev långtråkigt brukade bröderna spela pajas för varandra. De här ovanliga erfarenheterna blev som en sorts initiationsrit - de var alla i samma båt och måste stötta varandra för att nå målet.
Bandet följde med sin tid och gjorde nya hitlåtar i discotappning. Det skulle ske flera större förändringar med bandet under sjuttiotalet - Jermaine Jackson lämnade dem för att ge sig in i solokarriär och ersattes av brodern Randy, de bytte skivbolag, först till International Records i Philadelphia och sedan till Epic Records, och ändrade samtidigt namnet till The Jacksons, kort och gott - men deras popularitet och deras ständigt lika kreativa briljans skulle bestå. Med album som Destiny (1978), Triumph (1980) och Victory (1984) befäste de sin plats i musikhistorien. "Blame it on the boogie" från Destiny blev en standardhit på dansställen under de följande trettio åren, och själva albumet, producerat och skrivet av hela gruppen själv, visade branschfolket att The Jacksons ägde en kreativet som inga andra.
Trots detta skulle Victory bli det sista projektet som Michael var inblandad i. Hans solokarriär var redan länge på väg mot stratosfären.De unge Michael var inte bara bandets frontfigur, utan också den ojämförlige favoriten på scen. På ett tidigt stadium stod det klart att han hade potential att nå ännu större framgångar som soloartist än med The Jackson 5, och redan 1971 började han göra verklighet av den.
Singeln "Got to be there" släpptes i slutet av 1971, och albumet med samma namn i januari året därpå. Det här var Michaels första soloförsök och det måste ha känts otroligt märkvärdigt för honom att endast tretton år gammal ensam kastas ut i rampljuset. Titelspåret blev en hit, liksom den klassiska "Rockin' Robin", och albumet gick upp som nummer fjorton på poplistorna i USA. Det var emellertid med sitt andra album som Michael fick en första aning om hur det var att vara superstjärna.
Albumet Ben släpptes i augusti 1972 och titellåten slog genast rekord när den gick upp som etta i både USA och Australien (där den låg kvar på förstaplatsen i åtta veckor), och sålde i över en miljon exemplar. Låten var dessutom temamelodi i en större film med samma namn, och därmed fick Michael sin första stora utmärkelse då han vann en Golden Globe för bästa låt och fick en nominering för bästa originallåt vid Oscarutdelningen.
Allteftersom Michael blev äldre fick han också stakare utstrålning på scen och utvecklades som sångare och dansare. I en fantastisk föregångare till hans "moonwalk" kunde man 1974 se robotdansen "Dancing machine", med danssteg som har imiterats världen över sedan dess.
Hans scennärvaro och förmåga att dra igång publiken hade redan gjort honom till en stjärna som lyste klarare än alla andra. Det skulle bara dröja år innan hans fantastiska talang släpptes fri.

VOTE FOR MJ!


Rebbie tipsade mig om en hemsida där man samlar in en namnlista som vill att Michael Jackson ska få Nobels fredspris 2010. Och man måste skriva korreka uppgifter, för norska Nobelkommittén vill inte ha oseriösa namn osv. På hemsidan kan man också läsa VARFÖR Michael ska få priset samt brevet gruppen som startade det här skrev till Nobelkommttén. Skriv upp dig på namnlistan genom att klicka här och sedan klickar du på "Sign this petition". Tack så otroligt mycket Rebbie!

JACKSONS LIV BLIR SERIETIDNING


En biografi över Michael Jackson i serieform ges ut på svenska till jul. En andra upplaga av biografin, med text av författaren Wey-Yuih Loh och illustrationer av tecknaren Giovanni Timpano, gavs ut i USA slutet av oktober.

Serietidningen är en hyllning till Jackson och tar upp hans liv från barndomen fram till hans död i juni i år. Den svenska versionen ges ut av förlaget Serieplaneten.

Källa: HD.

"HAN ÄR ANSVARIG"


Det pågår fortfarande en utredning kring Michael Jacksons död i somras, men frågar man Janet Jackson råder det inga tvivel om vem hon tycker bör bära skulden för sin bror tragiska bortgång.

Läkaren Conrad Murray har tidigare erkänt att han gav sångaren det starka narkosmedlet propofol bara timmarna innan hans död, men har samtidigt hävdat att han inte gjort något olagligt. Janet är dock av en annan åsikt.

— Dr. Conrad Murray var den som gav honom propofol. Jag tycker att han är ansvarig, säger hon i en intervju med ABC news.

I intervjun berättar Janet även om den dag i juni då hon fick beskedet om sin brors bortgång.

— Jag var hemma i mitt hus i New York. En vanlig dag, en vanlig morgon. Så får jag ett samtal… Min assistent sa: ”Din bror har förts till sjukhus. Det är på CNN nu”. Jag ringde runt till alla…

— Jag sa att de skulle ringa när de kommit till sjukhuset. Men ingen ringde upp, så jag försökte ringa igen, och så fick jag reda på att han inte längre… Jag kunde inte tro det. Janet berättar även att hon fortfarande kämpar med sorgen konstant.

— Det har varit ett tufft år… Det går inte en dag utan att jag tänker på honom.

Källa: Msn.

SUPER BOWL

 

För det första, vilken entré! För det andra har detta gått till historien som ett av de bästa framträdandena någonsin, då Michael Jackson uppträdde i halvlek på Super Bowl XXVII den 21 januari 1993. Han uppträdde tillsammans med 3000 barn. Och programmet slog nya tittarrekord. För första gången någonsin var det fler som började titta under pausen än som följde själva matchen.

SVAR FRÅN FRÅGESTUNDEN


Här kommer svaren till frågestunden. Och eftersom många frågor var näst intill likadana slog jag ihop dem till en enda fråga. Jag hoppas ni blir nöjd med svaren jag ger er.

När föddes MJ?
29 augusti 1958.

Vem spelar gitarrsolot i Beat It?
Eddie Van Halen.

Stämmer det att Michael led av anorexia?
Det har ryktats om det eftersom många tyckte han var väldigt smal. Men Michael har sagt: "Please, I don't want anybody to think I'm starving. I'm not."

Vad är hans skostorlek?
Han har storlek 43.

Hur många gånger har han varit gift?
Han har varit gift två gånger, med Lisa Marie Presley och Deborah "Debbie" Rowe.

Hur gamla är hans barn?
Prince är 12, Paris är 11 och Blanket är 7 år.

Hur upptäcktes Jackson 5?
Bandet spelade på talangjakter och amatörtävlingar, och några år senare gjorde de en audition för skivbolaget Motown och då gick deras karriär rakt upp. Läs mer här.

Hur länge har du varit ett såkallat Michael ''fan''?
Jag har varit ett stort fan i nästan två år nu.

Din favoritlåt med Michael?
Den frågan är så svår! Eftersom jag älskar alla Michaels låtar. Men en låt jag älskar är Baby be mine för man blir så glad av den.

Såg en interview med Lisa Marie och Michael och hon kvinnan frågade om hans låt "They don't care about us" jag vet inte vad hon frågade men asså när gjorde han den låten, han hade inga barn då när han var gift med lisa marie och i texten säger han ju "I have a wife and two children who love me" då menar han ju Debbie, Paris och Prince eller om du fattar vad jag menar, frågan är när han gjorde den låten (vilket år)?
Låten släpptes 1996 och då hade Michael inga barn. Men vet du vad jag tror? Jag har också funderat på det där och då kom jag på; Vid den tiden var Michael gift med Lisa Marie Presley och hon hade faktiskt två barn då. Och det är kanske de två barnen han menar i låten...?

Vart bor du?
Jag håller mig helst anonym.

Vilken var MJs favoritfärg?
Svart och röd.

Hur många album har MJ gjort?
Han har gjort 11 soloalbum (Got to be there, BenMusic and me, Forever Michael, Off the wall, ThrillerBad, Dangerous, HIStory, Blood on the dancefloor, Invincible), + album med Jackson 5 och Jacksons.

Kan du alla hans låtar?
Utantill? Nej, jag kan inte alla hans låtar utantill.

Är det aldrig någon som skriver något dumt om MJ till dig här på bloggen och i sådana fall, hur reagerar du då?
Ja, jag har fått elaka kommentarer om Michael. Och jag reagerar väldigt starkt. Jag blir ledsen. Allt Michael har fått gå igenom i livet på grund av alla falska rykten och anklagelser och åtlöjen har inte varit lätt för honom, och han förtjänade så mycket bättre. Men jag brukar säga att de människor som talar elakt om Michael är okunniga. De har tydligen ingen aning vilken fantastisk människa han är. Allt han har gjort för världen, vilka stora förändringar han har gjort till exempel i vår kultur... Eller så är folk bara väldigt respektlösa.

Vilket år är du född?
1995.

Varför började du blogga om MJ?
Jag älskar Michael och efter hans bortgång ville jag hedra honom tillsammans med andra fans, vilket en blogg är perfekt för.

När och varför ''blekte'' Michael sin hy?
Michael har inte blekt sin hud! Han har hudsjukdomen vitiligo vilket gör att pigmenten försvinner så huden blir ljusare. Sjukdomen går på hans pappas sida, och det är något han inte kan göra något åt. "It is something I cannot help. When people make up stories that I don't want to be who I am, it hurts me. It's a problem for me. I can't control it."

Började du med bloggen efter hans död?
Ja, som ett minne och en hyllning till honom.

Vad var det som fick dig att börja skriva om MJ?
Jag älskar att prata om honom. Han betyder väldigt mycket för mig och att hylla honom här tillsammans med andra fans älskar jag. Och jag blir så otroligt glad då folk uppskattar min blogg på samma gång.

Hur kom det sig att du bloggar så mycket om MJ?
Jag älskar att tala om honom och "så mycket" existerar inte för mig när det handlar om Michael Jackson. ;)

Vad gör en bra blogg enligt dig?
En bra blogg för mig är med många bilder, fin design, bra text och en intressant person.

Har MJ någon gång varit taskig mot någon, isåfall när?
Jag kan nog säga att Michael är "taskig" mot andra då han tycker andra förtjänar det. Till exempel i hans låt D.S där han sjunger "Dom Sneddon is a cold man". (Inte för att jag tycker det är taskigt). Han siktar på en man som heter Thomas Sneddon som anklagade Michael för att sexuellt ofredat Jordan Chandler, vilket var en stor lögn!

Vilken av hans låtar tyckte han själv bäst om? 
På Michaels minnesceremoni sa Brooke Shields i ett tal att Michaels favoritlåt är Smile som finns på hans HIStory-album. Och jag har också läst att Heal the world är den låt han är mest stolt över att ha skrivit.

Vem var hans favoritartist (förutom han själv)?
Michael älskar James Brown. Det är bland annat honom Michael fick sin inspiration från. Han satt vid kulisserna då han var liten och såg honom uppträda och älskade varje sekund.

Jag skulle gärna vilja veta vem du är!
Okej. Jag är en 14-årig tjej med en stor familj och många vänner. Jag gillar basket, karameller och One Tree Hill. Vad kan jag mer säga? Och jo, jag är ett stort, galet fan av Michael Jackson! ;)

Vad betyder han för dej?
Jag försöker hitta de rätta orden för vad han betyder för mig men det är omöjligt. Det finns inga ord, obeskrivligt. Han betyder så enormt mycket! Jag kan inte beskriva med ord, I'm speechless. Jag älskar honom av hela mitt hjärta.

Vem är din idol (asså om du inte får ta MJ)?
Jag har ingen annan idol än Michael Jackson.

Om du fick reda på att MJ faktiskt levde hur skulle du reagera då?
Jag skulle gråta av gjädje! Men samtidigt skulle jag vara väldigt förvirrad, även fast jag skulle vara för glad för att tänka på alla frågor som kom upp i huvudet just då.

Vilken är din favoritfärg?
Min favoritfärg är nog blå. Inte för att jag har så många blå klädesplagg men jag bara älskar färgen, den representerar väldigt mycket.

Bästa film du sett?
Jag kan nog inte välja en "bästa" film. Men mina favoriter är oftast romantiska komedier. Min top-10 lista innehåller bland annat Titanic som hos många andra gör, The notebook är en favorit och Save the last dance älskar jag. Och självklart är This is it med på listan!

favoritskådisar?
Meryl Streep tycker jag är väldigt bra! Hon spelar så otroligt bra i filmen Djävulen bär prada. Alla miner hon bland annat gör. Och jag tycker också om Johnny Depp, ingen skulle kunna vara bättre än honom i Pirates of the Caribbean. Jag och mina vänner älskar också Heath Ledger.

Hur började du gilla Michael Jackson?
Det är nästan två år sedan då jag var 12 år gammal. På Körslaget sjöng en av körerna Michaels kända låt Thriller och jag blev intresserad av vem han var och hans musik så efter det programmet gick jag in på Youtube och sökte på hans namn. Jag klickade på den första låt som kom upp - Dirty Diana. Och den låten var otroligt bra! Jag lyssnade på fler och fler låtar och blev totalt förälskad!

Hade du någon blogg innan den här?
Ja, jag har en blogg där jag skriver om mitt liv.

Favoritlåt utan MJ?
Eftersom jag har blivit ett stort fan av One Tree Hill sedan mina vänner gjort mig nyfiken av deras prat om det så är min favorit just nu I don't want to be med Gavin DeGraw.

Andra artister du gillar förutom MJ?
Jag gillar Bruce Springsteen, Beyoncé, Eminem, Britney Spears, Taylor Swift, Akon. Med fler.

favoritgodis?
Gott & blandat.

Vad får dig att följa en blogg?
En blogg med många bilder, intresserande text och en smart person bakom bloggen.

Varför skiljde sig MJ och Lisa Marie presley?
Det är svårt att veta exakt varför. Men på Lisa Maries myspace skrev hon dagen efter Michaels bortgång att hon nästan förlorade sig själv när hon försökte rädda honom. Och att det var det svåraste beslutet i hennes liv att lämna honom. Läs här.

Vad är du rädd för?
Jag är rädd för många saker. Bland annat att det ska hända något hemskt med nära och kära. Och om det ska vara inom Michael Jackson-område så är jag väldigt rädd att gå in i en sådan depression som jag gjorde när Michael gick bort..
 
Hur reagerade du på hans död?
Det kan ni läsa om här.

Är det fel att man blivit fan efter han dött?
Nej, absolut inte! Jag har träffat många andra bloggare som blev stora fans av Michael efter hans bortgång och de älskar honom. Ju mer fans desto bättre!

Världen gick miste om ett geni. Frågan är om det kommer någon mer som Michael. I doubt it.
Ja. Det är ingen överdrift att säga att ingen någonsin kommer kunna mäta sig med Michael Jackson. Han är och kommer för all framtid vara THE KING OF POP!

NY DUETT!


Janet Jackson har gått ihop med sin avlidne bror Michael för att spela in en ny låt på hennes kommande samlingsalbum. Syskonens duett-hit 'Scream', Som även visas på nya Number Ones albumet, men få fans visste att paret hade spelat in en annan låt med titeln 'Make Me', som kommer avsluta de två cd-uppsättningarna. Mycket lite är känt om den nya låten, förutom att den var inspelad förra året. Jacksons nya hit-paket kommer att släppas i november.

Källa: MJJ.se.

BÄSTA ARTIST PÅ 80-TALET


 • Michael Jackson skapade världens mest sålda album - Thriller.
 • Moonwalk kom till av Michael Jackson.
 • Michael Jackson slog rekord och vann 8 Grammys på en kväll.
 • Michael Jackson skrev We Are The World tillsammans med Lionel Richie och gav de många miljonerna till välgörenhet.
 • Michael Jackson for ut på Bad World Tour som var decenniets största händelse.
 • Michael Jackson gav alla pengar som han fick på Bad World Tour till välgörenhet.

 • Det här är bara några punkter vad Michael Jackson gjorde under 80-talet. Jag tycker att han lätt var The artist under hela det decenniet, håller ni inte med? Om ni gör det; tveka inte och rösta på Michael som Best of the 80s! Ni kan rösta här.

  BEGÄR UNDERHÅLL


  Michael Jacksons far Joe Jackson har begärt underhåll från sonens dödsbo. Han hänvisar till att popstjärnan försörjde honom i flera år fram till sin död, uppger BBC News.

  81-åringens advokater hävdar i inlagan till Los Angeles-domstolen att han har månatliga utgifter på motsvarande 140 000 kronor, men en pension på motsvarande 12 000 kronor.


  Michael Jacksons testamente omfattade bara hans tre barn och mamma (och välgörenhet), inte pappa Joe. Ett beslut på hans begäran väntas i början av nästa år.

  Källa: Msn.

  BEN

   

  Ben är en sång från 1972, skriven av Don Black och Walter Scharf, och framförd av Michael Jackson vid 14 års ålder. Sången är ledmotiv till skräckfilmen med samma namn, och som i sin tur är uppföljare till filmen Willard, och nominerades till en Oscar för bästa sång.

   

  Den blev en stor hit och hamnade 1:a på den amerikanska singellistan, och blev därmed Jacksons första listetta som soloartist. Den hamnade också som nummer ett på U.S. Pop Chart, i en vecka på toppen. Och den låg i 8 veckor som nummer ett på Australian Pop Chart. Idag räknas den som en av de absolut bästa sångerna som Michael Jackson någonsin har sjungit.

  BIDRAGET SOM VINNER...


  Malle's bidrag till tävlingen om att komma på en rolig text i "tänk-bubblan" som Michael tänker vann! Grattis! Det var ett väldigt tufft val, men när jag ser på bilden med texten i bubblan är den klockren! Inte för att jag tycker att han sitter som en tjej precis. Utan att de båda har den mest olika sitt-typen man egentligen kan sitta med benen, och den texten passar verkligen in då! Congratz! :)

  FRÅGESTUND 2


  Nu kör jag igång min andra frågestund här i bloggen. Ni får fråga hur många frågor som helst, allt ni möjligen kan komma på! Frågestunden avslutas då ni ser svaren i ett nytt inlägg. Ni får fråga om Michael, om mig, om bloggen och mycket mer! Okej? Då kan ni sätta igång och börja fråga!

  DEMON TILL BEAT IT


  Alla ni som har köpt Michaels nya album This Is It har säkert lyssnat på demon till Beat It. Jag lyssnade på den för första gången påväg hem från bion till This Is It med min syster. Och det är typ det bästa jag någonsin hört! Det är så sjukt bra, det finns inga ord. Älskar den, gör ni? ♥ :)

  FROM THE BOTTOM OF MY HEART

   

  I just want to say to fans in every corner of the earth,
  every nationality, every race, every language;
  I love you from the bottom of my heart!

  "THIS IS IT" LÄNGRE PÅ BIO


  Michael Jackson-filmen "This is it" kommer att visas tre veckor längre än planerat på svenska biografer.
  Från början var det tänkt att filmen, som hade premiär 28 oktober, bara skulle visas i två veckor.

  Filmbolaget meddelar att efterfrågan varit så stor att speltiden förlängs.
  Bara den första veckan har filmen setts av 141 679 biobesökare.
  Filmen är baserad på inspelat material från repetitionerna inför det som skulle bli Michael Jacksons comebackkonserter i London med start i juli i år.
  Världsstjärnan Michael Jackson avled den 25 juni.

  Källa: Expressen.

  INTERVJU FRÅN 1972


  Här kommer en intervju med Michael och hans äldre bror Jackie. Robert Abernethy heter han som intervjuar. Jag tycker det var väldigt bra av Michael då han svarade "It just change" till frågan om vad som kommer hända när hans röst förändras. Och vi vet ju, den fortsatte vara gudomlig, haha! Jackie berättar lite hur de upptäcktes och när de fick fara till Motown. Vi får också veta att Michael får omkring 7 dollar i veckopeng. ... Enjoy!

  MICHAELS SISTA ORD


  Nu avslöjas några av Michael Jacksons sista ord till sina vänner.


  Kenny Ortega som regisserat Michaels konsertfilm This Is It, berättar om hur nöjd Michael var med de kommande showerna - som aldrig blev av.
  – Vi skulle ha avslutat alla showerna som det var sagt i London, säger Kenny enligt brittiska Metro.
  Kenny berättar att Michael en natt stod längst fram på scenen och kollade ut över den tomma arenan.
  – Han sa: "Det här är drömmen. Vi gjorde det Kenny. Och vi gjorde det bra", berättar Kenny.


  Michael vän Travis Payne berättar om sitt sista möte med Michael på golfbanan. Då de tog avsked av varandra utbytte vännerna orden som skulle bli de sista.
  – Jag sa till Michael: "Jag älskar dig". Då log han tillbaka och sa: "Jag älskar dig mer", säger Travs enligt brittiska Metro.

  Källa: Nyheter24.

  HEADERN GÖR ENTRÉ


  ÄNTLIGEN är min header tillbaka! Jag tycker det är fantastiskt, och jag vet att ni också tycker det. Jag visste inte vad jag skulle göra då den plötsligt var borta, och jag hade ingen aning varför den hade försvunnit. Men senare fick jag ju reda på det; länken headern var förknippad till i designkoden var inte giltig längre. Så Annika (som har gjort denna design) fick rycka in och börja på en ny. Men jag älskar den här headern så jag kunde inte släppa den än, så jag bad henne höra en likadan. Ni kanske märker en liten skillnad på den? Texten "WHO'S BAD?" är inte i samma stil, och nu är det också ett frågetecken efter "WHO'S BAD". Och den blev väldigt snygg! Annika är jätteduktig och jag älskar som sagt headern. Och jag är jättetacksam för att hon hjälper mig, och fixar designer till mig.  Glöm inte vara med i tävlingen!

  "THIS IS IT" MOT STJÄRNORNA


  Enligt nöjesreportern Roger Friedman så borde This Is It totala intänkter världen över sluta mellan 126-130 miljoner dollar då denna vecka är slut. Michael Jackson moonwalkar iväg med lätt den mest intäktade dokumentären/konsertfilmen i historien. Ändå slutar det inte här.

  Det är inte omöjligt att filmen drar in runt $250 miljoner dollar genom Thanksgiving, vilket Sony och AEG hade hoppats på. Och enligt Roger Friedman är detta knappast omöjligt.

  Källa: Showbiz411 och MJJ.se.

  WHO IS IT

   

  Who Is It är en låt skriven och sjungen av Michael Jackson, från hans album Dangerous (1991). Låten hamnade på nummer 1 på U.S. Billboard Hot Dance Club Play-listan. Michael sjöng låten på hans intervju med Oprah Winfrey från 1993.
  Sången handlar om en kvinna som lämnat låtens huvudperson och hennes undran om vem det är som hon nu är tillsammans med (Is it my brother? Is it a friend of mine?)

  ETTA I 17 LÄNDER


  This Is It-abumet är 1:a i sammanlagt 17 länder! Inte sedan 1971 har en artist varit 1:a på både filmlistan och albumlistan. Man blir så otroligt glad av att läsa det här. Ingen kommer någonsin bli bättre än Michael Jackson. Go, Mike! ;D
   
  I de här länderna: USA, Kanada, Japan, Frankrike, Italien, Holland, Belgium, Turkiet, Nya Zealand, Hong Kong, Korea, Filippinerna, Singapore, Taiwan, Thailand, the Middle East, Colombia och Top-3 i UK, Australien, Argentina, Österrike, Danmark, Norge, Portugal, Schweiz och Spanien.

  Källa: MJJ.se.

  JOE UTNYTTJAR MICHAELS DÖD


  Tidigare har Michael Jacksons pappa, Joe Jackson, anklagats för att utnyttja uppståndelsen kring Michaels död genom att göra reklam för sitt skivbolag. Nu är han i farten igen.


  Den 79-årige pappan vill att Priscilla Presley, som var gift med Elvis Presley, och deras gemensamma dotter, Lisa Marie Presley, ska hjälpa honom att förvandla Neverland till en framgångsrik pengamaskin som Graceland.

  Han begär i hemlighet att Lisa Marie och Priscilla ska ge honom råd om hur han ska kunna tjäna lika mycket pengar på Neverland som de gör med Graceland, där Elvis vilar.


  Joe tror nämligen att Neverland kan bli en lika stor ekonomisk succé som Graceland.


  Han sägs även överväga att flytta Michaels kropp till Neverland. Detta trots att att den avlidne popikonen har sagt att han aldrig ville återvända till Neverland efter polisens razzia mot ranchen år 2003.


  – Joe plågade Michael när han levde. Om hans planer på att begrava Michael på Neverland lyckas kommer hans son aldrig att få vila i frid. Att förvandla Neverland till Graceland är en sak, men att flytta Michael till ett ställe som han hatade är ett stort svek, säger en källa enligt Female First.

  Källa: Nyheter24.

  MTV EMA HYLLNING 2009


  Under EMA-galan 2009 igår kväll presenterade bandet Jonas Brothers en tribute till Popkungen. De sa bland annat att Michael Jackson har inspirerat alla lyssnare och artister med en talang världen aldrig skådat tidigare. Och tributen innehåller fans som sjunger till hans låtar och dansar. Kollade någon av er EMA igår? Jag tänkte göra det, men ångrar mig nu att jag inte gjorde det.

  I HUVUDET PÅ MICHAEL JACKSON


  Nu kör jag igång en tävling återigen! Ser ni bilden ovan? Det ni ska göra är att komma på en bra, rolig och passande text som Michael tänker i "tänk-bubblan". Och texten ska kunna rymmas i den. Och sedan väljer jag ut den text jag tycker är bäst som vinnare! Jag hoppas just Du är med och tävlar för det här kommer bli hur kul som helst! Och bilden älskar jag, det ser ut som om han ska brista i skratt vilken sekund som helst! Den är perfekt för just den här tävlingen. :)


  Allt du behöver göra är:

  1. Kommentera inlägget och lämna namn (+ eventuell bloggadress) och skriv in din text.

  Sen är du med och tävlar, L Y C K A  T I L L!

  NYA NEVERLAND


  Jackson ville göra huset till sitt nya Neverland men han avled innan planerna.

  Den spektakulära fastigheten som går i dekadent barockstil med marmor, kristallkronor och gulddetaljer i överflöd, skulle bli Michael Jacksons nya Neverland. Men den storslagna planen gick i stöpet i och med hans död.
  Trots sina miljonskulder så var Michael för bara ett år sedan på ny husjakt. Han hade spanat in ett Bel Air-hus för otroliga 38 miljoner dollar. Ett hus som han förhandlat om i drygt sju år. På nya bilder kan man se sångaren spatsera runt i fastigheten inför ett stundande köp.
  Huset användes då som inspelningsplats och Michael Jackson fotograferades med Bollywoodstjärnan Hrithik Roshan och den sydamerikanska skådespelerskan Barbara Mori.

  Källa: Nyheter24 + fler bilder.

  EN LEGENDS LIV - DEL 2  Det kanske var ödet som gjorde Michael till den store underhållare han så småningom blev, men hans fars ambition att ro iland ett skivkontrakt för att kröna sina barns begåvning med framgång förde dem nästan oundvikligen till en av populärmusikens mest berömda hemvister i slutet av 1960- och början av 1970-talet - Motown.

  Själva ordet "Motown" hade blivit synonymt med bra musik, tack vare det nästan oavbrutna flödet av hitlåtar som skivbolaget producerade. Men det var också det första skivbolaget som satte stopp för segregationen inom musikbranschen - för första gången såldes musik av svarta artister och band även utanför deras vanliga marknad och över hela världen. Det betydde slutet på en period av musikalisk apartheid, med starka låtar och genialiska artister. Inget band var ett bättre exemplar på det än The Jackson 5, som skulle fortsätta som ett av bolagets populäraste och var det första band med tonårsidoler som slog igenom bland både svarta och vita ungdomar.
  Motown dök upp vid en tid då Amerika genomgick en rad samhällsförändringar. Medborgarrättelsen hade fötts på sextiotalet, med hjältar som Martin Luther King i spetsen. Kulturellt var ett stort skifte på gång och intergrationen mellan vita och svarta underlättades på flera områden. Motowns positiva, smittande rytmer blev med sin popularitet symbolen för en förändringens våg som inte gick att hejda, ett musikaliskt uttryck för allas lika värde och lika rättigheter - en evig sanning som löper genom många av de texter Michael skrev.
  Bolaget bildades i Detroit år 1959 av Berry Gordy Jr, först under namnet Tamla Records, senare Motown Record Corporation, med ett lån som endast 800 dollar från familjen. Ur detta lilla frö växte det upp ett mäktigt träd som lever än i dag. Det lilla huset där Berry och hans medarbetare höll till på West Grand Boulevard blev snabbt känt som "Hitsville, USA".
  Under hela sextiotalet byggde de upp "motownsoundet", med ständigt nya hitlåtar. Deras första etta på amerikanska Billboards R&B-lista kom med "Shop around" av The Miracles och sålde i över en miljon exemplar. Bara ett år senare fick Motown sin första popetta med "Please mr. postman". Under det följande decenniet, mellan 1961 och 1971, nådde Motown oerhörda framgångar och fick hela 110 top-10-hittar, med artister som Marvin Gaye, Stevie Wonder, Diana Ross & The Supremes och The Four Tops i spetsen.  Jacksons hade redan fått ett skivkontrakt, men en inbjudan till audition på Motown var något som ingen med vett i behåll skulle tacka nej till.
  Gladys Knight, själv en Motownstjärna, hade rekommenderat Berry Gordy att kontraktera bandet efter att hon sett dem uppträda. Till en början tvekade han på grund av deras låga ålder (särskilt som han redan hade en annan barnstjärna i sitt stall, den oerhört begåvade Stevie Wonder), men efter att ha sett en videoinspelning av auditionen tog han sig genast an dem. The Jackson Five skrev kontrakt med Gordy 1969, och bytte samtidigt namn till The Jackson 5. De fick nu flytta till Kalifornien, där de inledde en intensiv period av låtskrivande, repeterande och medieträning, som skulle förbereda dem för deras föreståndare lansering på popens arena. Berry och personalen på Motown drog samtidigt igång en stor marknadsföringskampanj för att ge dem en extra skjuts in i denna nya värld.
  Hur turpulensen under de här åren påverkade den unge Michael och hans bröder vet vi inte, men samtidigt som flytten till Kalifornien måste ha varit spännande, så var den säkert också omtumlande för dem. I början, medan familjen letade efter en bostad, bodde bröderna en kort tid hos Diana Ross. Det var inte förrän året därpå som pappa Joseph äntligen fick möjlighet att flytta till Kalifornien med sin fru och sina fyra andra barn fär att förena sig med de fem.
  Familjen hade nu äntligen fått chansen att visa vad de dög till och getts möjligheten att ta det slutliga språnget mot stjärnorna.

  SÅ HÄR GÖR NI

   

  Michael Jackson är nominerad till fem olika kategorier (Artist Of The Year, Favourite Pop/Rock Male Artist, Favourite Soul/R&B Male Artist, Favourite Soul/R&B Album, Favourite Pop/Rock Album) i år i AMA galan 2009. Men många hade problem att registrera sig på sidan så man kan rösta på honom. Men nu har Antonia tipsat mig hur man gör! Hon skrev så här:

  Ni som har haft problem med att göra sig medlem, jag tror jag vet vad ni haft haft problem med. Där man ska skriva in telefonnumret, glöm då inte att skriva +46 först. Om ditt nr är såhär: 0705... Då skriver man +46705... Alltså man tar bort den första nollan.

  Under state/province skriver ni ert län, glöm ej att välja Sweden under country först.

  Om ni är under 18 år är ni tvungna att skriva era föräldrars mail.

  Kom ihåg att man kan bara rösta en gång, så slösa inte bort din röst på någon annan om du vill att Michael ska vinna.

  Han är nominerade i flera kategorier, så leta upp de, eller så kommer kategorierna i ordning efterhand som ni röstar, så då finner ni honom nominerad lättare.

  Ni har fram till den 22 november, sen stängs katergorierna.

  För att rösta på Michael klickar ni här. Tack så mycket, Antonia! Det här var till en stor hjälp och det hjälpte mig. Jag hoppas det fungerar för er nu, annars får ni kontakta mig. Nu när ni vet hur man gör; sätt igång att rösta! :)

  "THIS IS IT" SLOG REKORD  Michael Jackson slår rekord även efter sin död. När det i tisdags var premiärvisning av dokumentären "This is it" drog filmen i USA in uppskattningsvis 13,2 miljoner kronor.

  Filmen var ursprungligen tänkt att dokumentera sångarens tankar och drömmar inför den stora comebacken med den allra sista "This is it"-turnén.
  Efter sångarens död hade filmbolaget bara cirka tre månader på sig att göra om och färdigställa filmen, men höll trots de förändrade omständigheterna fast vid den ursprungliga visionen.
  - Filmen var hela tiden tänkt att handla om att låta fansen se vad Michaels dröm med showen handlade om, och så blev det också, säger regissören Kenny Ortega till Variety.
  Redan strax efter premiären hade filmen slagit rekord. Trycket efter biljetter har varit massivt, och förhandspremiären i USA i tisdags drog in uppskattningsvis 13,2 miljoner. Ungefär samma belopp var det i onsdags, skriver Variety.

  Källa: Expressen.

  PRATAR GENOM SIN PAPEGOJA


  Michael Jackson kommunicerar från andra sidan.
  Det hävdar nu hans syster, La Toya, som säger att han pratar med sin papegoja.

  Michael Jacksons syster i sorg, La Toya, säger att hon pratar med sin döde bror.
  - När jag går in i hans hus säger jag: 'Hej, Michael. Hur mår du? Om du du är här – snälla ge mig ett tecken.' Och då börjar lysena att blinka, säger hon till brittiska The Mirror.
  - Jag kan känna hans Tom Ford parfym, och jag har känt honom gå förbi mig. Det är den underbaraste känslan i världen, fortsätter La Toya.

  Men det är inte det enda sättet den döde popikonen kommunicerar.
  Hans papegoja hjälper till att framföra meddelanden till eftervärlden.
  - Michael hade en papegoja och han säger: 'Allt är okej, Michael. Alla mår bra, oroa dig inte. Barnen? De leker och har kul, säger La Toya till The Mirror.
  Hon tror också att Michael försöker hjälpa polisen att undersöka hans död.

  Källa: Aftonbladet.

  GREATEST SHOW ON EARTH


  Greatest Show On Earth är en låt från albumet Ben (1972).

  MICHAEL JACKSONS SPÖKE?
  Cybéle tipsade om den översta videon. Det var en man som hade tagit ett foto på sin bil dagen efter Michael Jacksons bortgång och som nu ser ett ansikte som är likt Michaels som speglar sig i bilen. Och den andra videon visar en skugga i Michaels hem Neverland, många människor tror att det är Michaels spöke. Min fråga: Vad tror ni? Tror ni det är Michaels spöke eller ande, eller vad man ska kalla det, som visas i videorna?

  PÅ DVD DRÖJER


  Dvd-utgåvan av Michael Jackson-filmen "This is it" blir inte årets julklapp.

  Expressen uppger att Sony Pictures ursprungliga plan var att släppa filmen i lagom tid till julrushen, men att man nu ändrar sitt beslut på grund av kritik från filmbranschen. Den menar att det är för kort tid mellan biopremiären och det planerade dvd-släppet. När dvd:n i stället släpps är ännu oklart.

  Källa: Msn.

  VECKANS BLOGG - JAG?

  Postad Bild


  Ja, jag blev Veckans blogg på en annan MJ blogg. Faktiskt hos MemoryToKingOfPop. Jag kan säga att jag blev väldigt överraskad då jag såg min header i inlägget, haha. Men jag är väldigt tacksam för att jag fick en chans att vara med i tävlingen. Tack så mycket Anne för att du hade den här tävlingen och tack till alla som har röstat på mig! Kärlek till er. ♥ :)

  DÖDSFOTO TILL SALU


  Ett chockerande foto av Michael Jacksons livlösa kropp på obduktionsbordet har läckt ut och cirkulerar nu till högstbjudande för tv och tidningar i USA, rapporterar Daily beast.

  Skribenten Gerald Posner säger sig ha spårat bilden till en amerikansk restaurangägare, som i sin tur har fått bilden från ”en högt uppsatt polisvän”.

  — Det är Jackson, med ögonen vidöppna, som ligger på rygg på obduktionsbordet i metall. Bilden är endast på Michaels huvud, och det är taget från likets vänstra sida, från någon som står upp, med en 30-gradig vinkel, skriver Gerald om fotot.

  — Popstjärnans huvud är rakat längst fram. Hans ansikte är utan smink. Läpparna är platta och munnen öppen, utan läppstift. Ett ärr, som han gömde under makeup så fort han gick ut, syns på hans vänstra kind. Hans tatuerade ögonbryn är i övrigt de enda synliga märkena i hans ansikte.

  Det är ännu oklart om den nuvarande innehavaren av fotografiet har lyckats sälja det.

  Källa: Msn.
  RSS 2.0