WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

BLOGGPAUS


Jag har valt att ta en bloggpaus på grund av att det inte känns som om jag inte hinner. Men jag kommer absolut att komma tillbaka! (Får se om jag ens kommer att kunna hålla mig borta i alla fall, haha).

A FAMILY DYNASTY - DEL 6


Handling:
Avsnitt 6 av 6. Beslutet att ställa in konserten är fattat men Jermaine och Tito vägrar ge upp. När de två får höra en nyskriven låt försöker de övertala de andra bröderna att ge låten och konserten en chans.

MICHAEL JACKSON SHOW!

Hej mitt namn är Åsa Larsson och hösten 09 gjorde jag en dansföreställning till hyllning av Michael Jackson. Jag sökte dansare och vi repade hela hösten.

Hela showen är byggd på MJ's koreografier och självklart hans låtar. Showen hade premiär i Januari 2010 och nu finns den äntligen uppe på youtube!

Eftersom detta är en blogg till hyllning av MJ och min show var likaså så tänkte jag fråga om du ville lägga upp den här? Vill verkligen att alla MJ fans ska få se den då den fått väldigt bra respons av folk som inte var så stora fans.

Jag skulle verkligen bli jätteglad om ni la upp den på eran sida! Läser bloggen varje dag och är ett stort MJ fan sen jag var 8 år.

Tack på förhand!
Åsa :)

ÄLSKADE ACE OF BACE

MJ's favoritlåt med dem, "Beautiful life" -


Det svenska popbandet Ace of Base, som hade sina glansdagar på 90-talet, går nu ut med ett riktigt avslöjande.
Bandet träffade nämligen kungen av pop backstage 1996 på World Music Awards.
Ulf Ekberg, som är med i bandet, säger att Michael var hedrad över att träffa bandet och att Ace of Base låtar ständigt snurrade i Michaels skivspelare.
–Det kändes riktigt stort när vi träffade honom första gången eftersom han är en legend för oss alla i bandet, säger Ulf till The Sun.


Men i stället för att ta emot komplimanger från bandet så avslöjade Michael vad han tyckte om Ace of Base.
–Det första han sa till oss var: "Vet ni vad, Jag tycker att Beautiful Life är en av de bästa låtar jag har hört i hela mitt liv och jag lyssnar på den hela tiden".
Sedan hade han blygt tittat ned i golvet.
–Han betedde sig som om han var hedrad att träffa oss. Jag tänkte: "Ehh, det är egentligen vi som ska bli hedrade över att träffa honom, inte tvärtom.
Ulf berättar att han Michael var väldigt ödmjuk.
– Jag kommer alltid att komma ihåg mötet. Det var en stor händelse, säger Ulf till The Sun.

Källa: Nyheter24.

TWO QUESTIONS


Jag fick två frågor av Daniella och Linnea, och de lyder:

Daniella -
Hejsan! Jag undrar om det är sant att MJ har gjort E.T's röst? Det var ett MJ fan som hade kommenterat det på ett Youtube-klipp och jag bara undrar om det är sant? Älskar din blogg!

Hej, Daniella. Kvinnan som gjorde E.T's röst heter Pat Welsh, som var en amerikansk skådespelerska.

Linnea -
Hej, hoppas du kan svara :) Du hade väl köpt biljett till Michaels konsert? Hur mycket kostade den egentligen? Och vad hände efter Michael hade dött, fick du pengarna tillbaka. Eller vad? Tacksam för svar!

Hej, Linnea. Min syster köpte fyra biljetter till Michaels konsert för cirka 1.000 kronor styck på Ticketmaster, vilket inte alls är dyrt. Det fanns flera människor som sålde sina biljetter för mer än 50.000 kronor på internet! Efter Michaels bortgång fick man välja mellan att få tillbaka hela summan av biljetten eller ta biljetten som Michael själv designat som man skulle använda till konserten. Och jag valde självklart att ta biljetten. Jag tror det var cirka hälften som tog tillbaka hela summan och hälften biljetten.

A STAR CAN NEVER DIE


They say that some of the stars that you see overhead aren’t really there. Their light takes millions of years to reach us. And all we are doing is looking into the past, into a bygone moment when those stars could still shine. "So what does a star do after it quits shining?" I ask myself. "Maybe it dies." "Oh, no," a voice in my head says. "A star can never die. It just turns into a smile..."

A FAMILY DYNASTY - DEL 5

 

Nu återstår bara ett program av The Jacksons: A family dynasty, men här kommer i alla fall del 5 av serien från TV4 Play. Vad säger ni om denna del?

Handling:
Del 5 av 6. Bröderna fokuserar på förberedelserna inför den kommande konserten. Men Jermaine kan inte släppa hans bröders bristande intresse angående hans försenade hyllningskonsert till Michael. När han kommer med nya anklagelser splittras bröderna i två läger.

EN LEGENDS LIV - DEL 9


Tio år efter Dangerous släppte Michael sitt tionde och sista album, Invincible. Trots all uppståndelse kring utgivningen av det nya materialet kom lanseringen bort i kontroverserna som ledde till att han sa upp kontraktet med Sony. Enligt Michael hade Sony, som en följd av att han lämnat bolaget, inte marknadsfört albumet så mycket som de hade kunna göra. Vissa större PR-jippon arrangerades dock, bland dem ett jubileum för att fira Michaels trettio år som soloartist. Festen hölls i den berömda Madison Square Garden, och en mängd nyare stjärnor gjorde Jackson sällskap på scenen för att fira, bland andra Whitney Houston, Slash, Usher, 'N Sync och Britney Spears.

En kort tid efteråt sjöng Michael på en annan konsert, fast under väldigt annorlunda, oändligt mycket sorgligare omständigheter. Efter de tragiska händelserna den 11 september 2001 hjälpte Michael till att arrangera en välgörenhetsgala till minne av dem som dog vid attackerna. Han framträdde där med en av sina egna låtar, "What more can I give", bland 35 andra stora artister som också gav sitt stöd och visade sitt engagemang på singeln som släpptes efter galan.


Även om Invincible sålde i färre exemplar än Michaels tidigare album - men ändå hela tio miljoner - for den högst upp på USA-listorna så fort den kommit ut, och blev dessutom listetta i ett dussintals andra länder. Den fick ett svalt mottagande av kritikerna, av vilka många kommenterade dess längd (omkring 80 minuter, med 16 låtar), men eftersom ribban hade lagts så högt i och med hans tidigare album var det kanske oundvikligt att vissa fans och kritiker inte skulle nöja sig med mindre än en ny Thriller.

Efter Invincible drog sig Michael mer och mer tillbaka från offentligheterna och höll sig mest hemma på Neverland Ranch. Även om han 2002 kunde glädja sig åt sitt tredje barn födelse, Prince Michael Jackson II, ville han inte avslöja vem barnets mor var och försökte hålla babyn dold för mediernas blickar, precis som han har gjort med de två andra barnen.
Trots att han levde tillbakadraget släppte han 2003 in en dokumentärfilm från tv på Neverland Ranch, med reporten Martin Bashir, och de fick då en bättre inblick i hans liv än någon hade fått förut. Bara ett decennium tidigare hade han varit utsatt för starka brottsmisstankar, och den här dokumentären rörde åter upp anklagelserna mot stjärnan och väckte nya frågor och det liv han levde. Antydningarna dementerades av Jackson, som fick offentligt stöd av flera goda vänner, bland dem skådespelerskan Elizabeth Taylor.


Hjulen hade emellertid satts i rullning, och två år efter det att dokumentären sändes hamnade Michael Jackson i domstolen i Santa Maria, Kalifornien. "Lögnen är en sprinter, men sanningen en maratonlöpare. Sanningen kommer att vinna maratonloppet i den här rättegången", sa Michael. En intensiv period av rättegångar slutade efter fem månades med att Jackson blev helt och hållet friad på samtliga åtalspunkter. Men sångaren hade lidit svårt av den pressade situationen. Michael drabbades av stressrelaterade hälsoproblem och sökte än en gång lindring i smärtstillande läkemedel.
Efter frikännandet flydde Michael undan mediernas blickar och slog sig ner i Bahrain. 2006 började det komma in rapporter om ekonomiska problem. Det framkom att huvudbyggnaden på Neverland Ranch hade stängts och att Michael var försenad med avbetalningarna på ett multimiljondollarlån.

DAGENS BILD3 underbara bilder på Michael, så otroligt vacker han är. Älskar de!

MICHAEL IN TAPE


Cybéle tipsade om denna bild, tack! Visst är den häftig! Det är alltså någon som har gjort en bild av Michael av band från ett kasett! Det tycker jag vad mycket kreativt gjort, vad säger ni?

NE-YO HYLLAR MICHAEL

Lady in my life


Rock with youBillie JeanWanna be startin' something


Beat it - Thriller


The way you make me feel - I just can't stop loving you


Man in the mirror


Ne-Yo har uppträtt med många av Michael Jacksons låtar i hans ära. Och här ovan kan ni se 5 vidoer där han bland annat sjunger "Thriller", "The way you make me feel" och "Lady in my life". Jag tycker det är väldigt vacker, titta gärna på dem! Kram.

KOM TILLBAKA FRÅN DE DÖDA


Michael Jackson kom nästan tillbaka från de döda.
Enligt nya bevis hade han puls en timme efter kollapsen.
Hjärtat slog i tjugo minuter innan det stannade för gott.

De nya detaljerna kring Michaels dödskamp avslöjas av News of the World. Tidningen har tagit del av dokumenten i den stämning som riktas mot artistens personlige läkare Conrad Murray.
Stämningen innehåller flera detaljer kring Jacksons dödskamp som inte var kända tidigare.
Michael Jackoson dödförklarades i sitt hem av de sjukvårdare som var först på plats. Trots det fördes han i ilfart till sjukhuset. Där lyckades läkaren Dr Cooper, chef för akuten på sjukhuset, mot alla odds få igång hjärtat igen.

Då hade det gått över en timme sedan Michael dödförklarades första gången.
I sjukhusets beskrivning av händelsen står det att Michaels puls var "långsam och omkring 40 slag i minuten" när han kom in klockan 13.21.
13.22 "visade hjärtat viss aktivitet". 13.33 "uppmättes en svag puls", och 13.52 hade han "en puls på 53 slag i minuten", enligt dokumenten från sjukhuset. Vid 14.05 opererade doktorerna in en så kallad ballongpump i hjärtat i en förhoppning att lyckas få igång en "normal hjärtaktivitet".

Trots ansträngningarna orkade inte hjärtat slå av egen kraft och artisten förklarades död 14.26.
Enligt stämningen dödförklarades 50-årige Michael vid 11-tiden första gången. Orsaken var att han hade tagit Propofol, ett lugnande läkemedel.
I Dr Coopers rapport slås fast att läkaren Conrad Murray inte berättade om stjärnans Propofol-injektioner i rapporten efter hans död.
Läkaren Conrad Murray har redan åtalet för dråp på Michael hängande över sig. Jacksons pappa Joe är säker på Murrays skuld:
- Bevisen är entydiga. De borde låsa in honom och kasta bort nyckeln. Det de har gjort är äckligt, säger han.

Källa: Aftonbladet.

WITH ALL OF THAT LOVE


About twelve years ago, when I was just about to start my Bad tour, a little boy came with his parents to visit me at home in California. He was dying of cancer and he told me how much he loved my music and me. His parents told me that he wasn't going to live, that any day he could just go, and I said to him: "Look, I am going to be coming to your town in Kansas to open my tour in three months. I want you to come to the show. I am going to give you this jacket that I wore in one of my videos." His eyes lit up and he said: "You are gonna give it to me?" I said "Yeah, but you have to promise that you will wear it to the show." I was trying to make him hold on. I said: "When you come to the show I want you to see you in this jacket and in this glove" and I gave him one of my rhinestone gloves - and I never usually give the rhinestone gloves away. And he was just in heaven.

But maybe he was too close to heaven, because when I came to his town, he had already died, and they had buried him in the glove and jacket. He was just 10 years old. God knows, I know, that he tried his best to hold on. But at least when he died, he knew that he was loved, not only by his parents, but even by me, a near stranger, I also loved him. And with all of that love he knew that he didn't come into this world alone, and he certainly didn't leave it alone.

ALIEN ANT FARM COVER


Bandet Alien ant farm gjorde 2001 en cover av Michael Jacksons låt "Smooth criminal". Singeln hamnade som nummer 1 i Australien och Nya Zealand, och som nummer 3 i Storbritannien. Singeln hamnade även som nummer 1 på US Modern Rock Charts. Låten finns med på soundtracket till första säsongen av WWE Tough enough och i filmen American Pie 2.

MINA SVARHej, här kommer mina svar från frågestunden. De kommer lite sent, men det har varit svårt att få upp dem (läs i förra inlägg). Jag har försökt svara på frågorna så bra som möjligt, jag hoppas ni blir nöjd med svaren. Kram!

När föddes Michael Jackson?
Michael föddes den 29 augusti 1958.

Spelar du nåt instrument?
Jag kan några ackord på gitarr och några korta snuttar av olika låtar på keyboard, tyvärr inte mer.

Kunde Michael Jackson spela något instrument?
Jadå. När han var med i Jackson 5 spelade han bongotrummor till en början innan han blev sångare. Och han kan spela piano och det finns även bilder på han med elgitarr och trummor. Och säkerligen många, många fler!

Vad heter du i förnamn?
Det ni, hihi.

Varför är du anonym?
Jag vill bara det. Detta är en blogg till minne av Michael Jackson, och jag är ett fan som vill dela min kärlek till honom med andra fans.

Vad hette Michaels hund?
Black girl, en svart labrador som älskade att bada. (Tack Jenny!)

Hur gammal är du?
Jag är 14 år gammal, fyller 15 i juli.

Vad heter Michaels första låt med the Jackson 5?
Michaels och även The Jackson 5's första inspelade låt heter "Big boy", och den kan ni lyssna på om ni klickar här.

Hur många barn har varje syskon Jackson? Har sett nånstans något antal, men du kanske vet bättre?
Rebbie - 3 barn (Stacee, Yashi och Austin)
Jackie - 2 barn (Sigmund Esco och Brandi)
Tito - 3 barn (Tariano Adaryll, Taryll Adren och Tito Joe)
Jermaine - 8 barn (Jermaine La Laune, Autumn Joy, Jaimy, Dawn, Jeremy Maldonado, Jourdyyn Michael, Jaafar och Jermajesty)
La Toya - inga barn
Marlon - 3 barn (Valencia, Brittany och Marlon)
Michael - 3 barn (Prince, Paris och Blanket)
Randy - 3 barn (Steveanna, Genevieve och Randy Jr)
Janet - inga barn

Chips eller Godis?
Haha, det beror nog på vad jag är sugen på just då. Men just nu - godis!

Vilken hårfärg gillar du bäst?
Svår fråga, men jag har ingen favorit direkt.

Hur lång var MJ?
Han var runt 180 centimeter.

Hade du velat ha honom som pojkvän?
Nej, det hade jag inte. Det skulle inte se så bra ut i rubriken: "Michael Jackson tillsammans med .. femton-åring!" Jag skulle vilja vara hans vän, det är allt.

Vilken är din favoritlåt med Michael Jackson?
Allihopa! Jag kan inte svara på den frågan för den är så himla svår. Men två favoriter som jag alltid har haft sedan jag började lyssna på honom är "Man in the mirror" och "They don't care about us"!

Vad skulle du ha gjort om du hade fått möta MJ?
Jag tror man aldrig vet något sådant förrän man faktiskt är i situationen. Men jag skulle säkerligen börja gråta och vilja krama honom!

Hur gammal blev han?
Han gick bort som 50 år gammal.

Hur många låtar har han gjort?
Det är för mig omöjligt att svara på, det är så otroligt många han har gjort - släppta och osläppta. Men jag har hört att det i alla fall är över 200! Och säkerligen många, många fler.

Är det sant att du skulle ha sett honom på riktigt på en konsert?
Ja, den 8 september 2009.

När började du lyssna på hans låtar?
Jag har älskat honom från djupet av mitt hjärta sedan samma dag som jag bestämde mig för att ta in hans musik, snart två år!

Gillar du bara MJ eller gillar du någon annan?
Jadå, jag lyssnar på allt möjligt - Beyoncé, Kings of Leon, Johnny Cash, Paramore, Gavin DeGraw, Bruce Springsteen, Chris Brown, Eminem osv.

Hur gammal var MJJ när han gjorde Bad, Thriller, Dangerous och invincible?
Bad (Inspelad mellan april 1982 - november 1982) - 29 år
Thriller (Inspelad mellan 5 januari 1987 - 9 juli 1987) - 24 år
Dangerous (inspelad mellan 25 juni 1990 - 29 oktober 1991) - 31-33 år
Invincible (inspelad mellan oktober 1997 - augusti 2001) - 39-42 år

Man ser ju på vissa bilder att han satt i rullstol ibland.. Varför gjorde han det?
Jag har hört att han hade dåligt i ryggen när jag läste om det, tro vad ni vill.

Vilka topp 10 låtar hade han som populärast?
Det är en mycket svår fråga för mig att svara på eftersom det är väldigt svårt att veta något sådant. Men personligt tycker jag att de populäraste låtar han har skapat är "Thriller", "Billie Jean", "Beat it", "Bad", "Smooth criminal", "The way you make me feel", "We are the world", "Heal the world", "Black or white"...

Har du någon bra bild där han moonwalkar?
Den här bilden tycker jag är väldigt fin.

Another day?
Det är en låt som Michael och Lenny Kravitz har skrivit. Låten hade läckt ut på internet, men enligt Sony var det inte meningen att den skulle göra det. Sony har jagat runt på internet efter den för att försöka plocka ned den, vilket kan vara svårt eftersom många fans redan har hunnit ladda hem den.

Gillar du Green Day?
Jadå, det gör jag. Jag gillar låten "21 guns".

Var Michaels röst playback på HIStory tour? (Vissa hör jag ju att dom absolut inte är det, och andra tvärt om men vet du något om det?)
På vissa låtar kan man se och höra att det är playback. Jag tror att det beror att det är väldigt viktigt att spara på sin röst när man gör en sådan stor och lång turné över världen, och dessutom dansar han väldigt mycket.

Har MJ gått på fotboll?
Jag vet inte riktigt om du menar att han har spelat fotboll eller om han har gått och sett på en fotbollsmatch.. Men jag tror inte han har spelat fotboll i en serie eller något sådant, men att han självklart spelat bara annars. Och jag är ganska säker på att han har sett en fotbollsmatch också, hehe.

Vilket klockslag föddes Michael?
Han föddes runt 12.30 am har jag hört.

Vad är det bästa med dig själv?
.. Det är nog att jag bryr mig om andra människor.

Hur många läsare har du ungefär?
Sådant gillar jag inte att säga, inte ens till mina vänner, hehe. Men några stycken haha...

Vad är hans favoritplagg?
Hans absoluta favorit vet jag inte. Men av det jag har sett av hans klädsel är mycket glitter (speciellt på scenen) och häftiga kavajer/jackor. Och vita sockor och handskar.

Vad hette hans lama?
Louie. Gulligt, eller va?

Vilken är hans favoritmusikvideo som han har gjort?
Det är "Thriller" och "Smooth criminal".

Är det sant att han hade tigrar på Neverland?
Så sant som det är sagt.

Låten som Darin sjöng på melodifestivalen, "You're out of my life", är det sant att den handlade om Micheal?
Första gången jag hörde den tyckte jag den var hur lik som helst Michael sång "She's out of my life" från Off the wall. Darin har inte skrivit låten själv, men när han fick en fråga om det finns någon speciell person som han tänker på när han sjunger låten började han fundera en stund och sa sedan: "Kanske, kanske inte." Och han sa också att han är lite hemlighetsfull om det. Men jag tror absolut att han har MJ i tankarna mer eller mindre, Michael Jackson är ju hans stora idol.

Hade du velat ha han som pappa?
Jag gillar inte att tänka på sådana saker om mitt liv, eller hur jag ska säga. Dessutom älskar jag min pappa.

Hur blev du ett fan av Michael?
I Körlsaget en gång sjöng en av körerna Michaels fantastiska låt "Thriller" och jag blev nyfiken om vem han var osv. Så efter det programmet gick jag till datorn, sökte på hans namn på Youtube och klickade på den första låt som kom upp - "Dirty Diana". Och jag blev helt fast! Hans röst, hans moves, allting! Det var magiskt.

Vad är ditt favoritplagg på han?
Jag älskar Michael Jacksons stil! Allt han bär älskar jag. Mitt favoritplagg av honom är nog hans snygga jackor med ornament, som den han bär i studion av "We are the world" till exempel.

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?
Jag mig helst en systemkamera eller en mops, hehe I wish...

Varför kallas han King of Pop?
Nu ska jag försöka komma på något bättre än - FÖR ATT HAN BARA ÄR BÄÄÄÄST! Haha. Men Michael Jackson är världens mest framgångsrika artist genom världshistorien - han har gjort världens mest sålda album, gjort danssteg som moonwalken och roboten världskänd, gjort världen till en bättre plats, hans konserter klassas som de bästa i världen. Man kan egentligen fortsätta hur långt som helst, men han är liksom Kungen på det han gör. Och det är då hans goda vän Elizabeth Taylor som kallade honom för "King of Pop, Rock and Soul" för första gången officiellt år 1989.

Vilka hårfärger har han haft?
Jag tror han alltid har haft svart hår.

Har han nå tatueringar?
Min syster har hört för länge sedan att han har tatuerat sig runt ögonen till något liknande av kajal/eyeliner, vilket kan göras.

Vad är hans favorit parfym?
Bal à Versailles av Jean Desprez. Det har Michaels makeup-artist berättat och hon säger: "Michael treated the bottles of this scent like gold. He was always so thrilled to have it. He loved the big fancy bottle, and he liked to carry the tiny little bottles in his pocket. Michael Bush wasn't always so pleased when they leaked in his pocket. He was wearing Black Orchid, but that was because it was easy to get. He switched immediately, when I found him BAV. He would ask me everyday if it had arrived after I told him I had ordered it. He was wearing BAV in the last weeks of his life."

Vilken färg på ögonen har MJ?
Bruna.

När startade du denna blogg?
Den 16 augusti 2009.

Vilken låt är hans favorit som han själv har gjort?
"Smile", enligt Brooke Shields.

Vilka är dina favoritmusikvideor med honom?
"Thriller", "Smooth criminal", "Remember the time", "They don't care about us", "Who is it", "Come together", "Billie Jean", "Beat it", "You rock my world", "The way you make me feel".. Allihopa!

Vad heter Michael Jackson parfymen?
Hans parfym finns för både män och kvinnor. Och den för kvinnan kallas - Mystique de Michael Jackson. Och den för mannen kallas - Legende de Michael Jackson.

Vilket är ditt favorit-move med honom?
Det är nog hans kick!

Har du några vinyler av Michaels album?
Några stycken.

Hur mycket betyder han för dig?
Hur mycket han betyder för mig är obeskrivligt, jag kan inte förklara hur mycket. Det finns inga ord, I'm speechless. Jag älskar honom.

Hur reagerade du när du fick reda på att han hade gått bort?
Det kan ni läsa om här.

Hur många soloalbum har han släppt, allt som allt?
Elva album. Got to be there. Ben. Music and me. Forever Michael. Off the wall. Thriller. Bad. Dangerous. HIStory. Blood on the dancefloor. Invincible.

Vilket år kom The Jackson 5 till Motown?
År 1969.

Har du något favoritcitat av Michael, i så fall vilket?
In a world filled with hate, we must still dare to hope. In a world filled with anger, we must still dare to comfort. In a world filled with despair, we must still dare to dream. And in a world filled with distrust, we must still dare to believe.

Vilken låt är din favorit från albumet Forever Michael?
Vilken svår fråga! Jag kan inte välja utav "We're almost there", "Take me back", "Just a little bit of you" och "You are there"!

Säg 5 stycken uppträdanden du verkligen älskar med honom.
LoveLove. Love. Love. Love.

Vad ska du göra den 25 juni 2010?
Spela hans musik!

TJABBA TJENA HALLÅ!


Tjabba Tjena Hallå! Jag har fått 1-2 kommentarer om att jag ska blogga mera här på Popkungen. Jag skulle gärna göra det men en av datorerna har blivit trasig. Och då har jag och mina storebröder en dator att dela på, hehe.. Och under lovet har jag varit med mina vänner från morgon till kväll, nästan varje dag. Och idag har skolan börjat.. Men jag försöker i alla fall uppdatera minst två gånger om dagen. L.O.V.E. ♥

MUSIC AND ME


Här är ett fantastiskt uppträdande med Michael Jackson, han uppträder med sin underbara låt "Music and me" och vad kan jag säga? Det är obeskrivligt. Han är underbar, vi älskar dig!

BAD TOUR MAGIC


Här i videon ovan visas små klipp av Michael Jackson från storslagna Bad Tour. Och han är så vacker så jag blev tårögd, kolla gärna den! Emelie tipsade om videon, tack så mycket!

A FAMILY DYNASTY - DEL 4


Här kommer del 4 av The Jacksons: A family dynasty från TV4 Play! En sak jag upptäckte i det här avsnittet som jag inte har märkt förut är hur lika Michael och Marlon låter! I några mikrosekunder trodde jag faktiskt att det var Michael som talade, haha, så det var kul. Vad säger ni om gårdagens avsnitt?

Handling:

Del 4 av 6. Premiären av filmen This is it, en film om Michael Jackson, närmar sig och bröderna Jacksons ställs inför ett dilemma, om de ska gå på premiären eller inte. Oavsett vad de bestämmer sig för kommer de att kritiseras av pressen. Det är också dags för dem att fokusera på sin kommande konsert och de isolerar sig långt bort från alla störande moment. Allt går bra till en början men när Jermaine tar upp en känslig fråga är bråken igång igen.

OUTTAKE MED MICHAEL


Ny tidigare outgivet videoklipp med Michael Jackson från Martin Bashir-dokumentären som ej kom med.

Källa: Jacksonthrill - forum.

DAGENS BILDMichael in the studio :)

FANSEN KRÄVER RÄTTVISA

Utöver Michael Jacksons föräldrar Katherine och Joe Jackson och Michaels syskon Janet, Jermaine och Randy, hade ett 50-tal trogna fans slutit upp utanför domstolsbyggnaden.

- Jag är här för Michael. Rättvisa måste skipas, men det händer inte. Åtalet är helt löjeväckande hittills. Precis som alla andra underbara fans här, så är jag här för att stötta Michael och kräva rättvisa, sa Michael Kiss till APTN.

57-åriga Conrad Murray är åtalad för vållande till annans död. Om han fälls riskerar han som mest fyra års fängelse. Murray själv hävdar att han är oskyldig.

Källa: Nyhetskanalen.

JANET INTERVJU MED OPRAH


I fredags den 2 april talade Janet Jackson om sin nya film Why did I get married too med Oprah Winfrey. Jag kan tyvärr inte bädda in videorna av intervjun här på bloggen, men om ni klickar här kommer ni till Part 1 (det finns 4 Parter). Enjoy!

MURRAY: "HAN DÖDADE SIG SJÄLV"


Detaljer ur läkaren Conrad Murrays försvar i den kommande rättegången om Michael Jacksons död har läckt ut till nöjessajten TMZ. Sajten uppger att de har flera källor.
Försvaret kommer att hävda att popstjärnan själv injicerade sig med en dödlig dos av sömnmedel.
Conrad Murray uppger att han gav Michael Jackson en låg dos propofol klockan 10.50 på förmiddagen den 25 juni, ungefär 1/8-del av en flaska på 20 mg.
Dosen han gav söver någon i mellan fem och tio minuter. Men Michael Jackson hade redan propofol och ativan (kallas lorazepan i Sverige) och versed (midazolam) i systemet, och det skapade en synergieffekt som gjorde att Jackson skulle sova en längre period.

Under den följande timmen stannade doktor Murray i rummet och satt i telefon under den största delen av tiden.
Han stannade eftersom Michael Jackson gillade aktivitet i rummet, Jackson brukade sova med ljusen tända och tv-program med tecknade serier på tv:n.


– Mitt på dagen lämnade doktor Murray rummet i drygt två minuter för att gå på toaletten. När han var ute ur rummet vaknade Jackson plötsligt och var frustrerad över att han försökt sova i nästan nio timmar. Försvarets teori är att Jackson tog flaskan med propofol och injicerade sig själv med vad som var kvar, vilket orsakade en kraftig överdos som stannade hans hjärta, säger en källa till TMZ.


När Conrad Murray kom tillbaka till rummet pratade han i telefon med sin flickvän. När han fick se Jackson ligga med öppna ögon och utvidgade pupiller så släppte han telefonen i golvet och började utföra hjärt-lungräddning.
Dödsfallsutredarna tog en bild av rummet där man ser en tom propofol-flaska ligga på golvet under Jacksons sängbord.
Polis och åklagare har tidigare uppgett att de misstänker att Murray gömde sina flaskor propofol innan polisen kom.
Murrays försvarsadvokat kommer att argumentera för att den teorin inte håller. Frågan är varför det i så fall skulle ligga kvar en tom flaska på golvet.


Conrad Murray åtalas för vållande till annans död, åtalet väcktes i februari.
Åtalet bygger på det faktum att läkaren hade gett sångaren injektioner med anestesiläkemedlet propofol och det lugnande medlet lorazepam. Agerandet ledde till Jacksons död, men ska inte ha varit avsiktligt.
Murray riskerar enligt åklagarmyndigheten upp till fyra års fängelse.
TMZ har inte nått Murrays advokat Ed Chernoff för en kommentar.
TMZ var först med nyheten att Jackson förts till sjukhus. De var också först med att rapportera att skådespelerskan Brittany Murphy avlidit.

Källa: SvD.

TILL MICHAELS ÄLSKADE FANS


Detta gäller MICHAEL JOSEPH JACKSON-ÄLSKARE, ni andra kan skita i detta!

Den 25 juni 2010 ska alla MJ-fans skrika "I LOVE YOU MICHAEL!"
Kolla upp mot himlen och ge en luftpuss & ett peace tecken.
Alla som älskar Michael måste göra detta! Alla ska ha MJ-tröjor & MJ-hattar, och ett hjärta på kinden.
Alla MJ-kläder ni har ska på er!
Michael skulle säkert uppskatta detta!


SPRID DETTA VIDARE!

MICHAEL JOSEPH JACKSON FOREVER IN OUR HEARTS.

DAGENS BILDHaha, hur kul är inte denna bild?

FLYGPLANSBANNER GJORDA AV FANSEN


5 April ska Murray tillbaka till rätten igen och den här gången får vi hoppas på att vi verkligen får Justice 4 Michael.

Som vi alla vet är ju vi, Michael fans, de trognaste fansen och flera tusen fans har via facebook donerat pengar och kommit upp med en lysande ide inför 5 april...

Ett flygplan har hyrts in och det har tryckts upp en stor banner med texten
WE DEMAND JUSTICE FOR MICHAEL, som kommer hänga bakpå planet (se bild nedan)!

Det har gjorts en photoshopad bild på hur det kommer att se ut, ni kan se den nedan...
Detta är bara lite av vad som planerats inför 5 april...

Källa: Jacksonthrill - forum.

GLAD PÅSK!


Eftersom det är påsk idag så lägger jag in denna videon som är ovan - Michael letar påskägg på Neverland! 45 ägg är gömda och det gäller att hitta flest. Men den som hittar The golden egg får en stor överraskning! Och ni kommer inte att kunna låta bli att le eller att skratta, han är hur gullig som helst!


Glad påsk!

RSS 2.0