WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

GISSA LÅTEN!"There's a place in your heart and I know that it is love. And this place could be much brighter than tomorrow. And if you really try you'll find there's no need to cry. In this place you'll feel there's no hurt or sorrow. There are ways to get there if you care enough for the living, make a little space, make a better place."

"I've got sunshine on a cloudy day. When it's cold outside I've got the month of May. I guess you'd say; What can make me feel this way? My girl. (My girl, my girl). Talkin' 'bout my girl. (My girl)."

"When the world is on your shoulder, gotta straighten up and boogie down. If you can't hang with the feeling, then there ain't no room for you this part of town. 'Cause we're the party people night and day. Livin' crazy that's the only way."

"He got kicked in the back, he said that he needed that. He got willed in the face, keep daring to motivate. He say one day you will see his place in world history. He dares to be recognized, the fires deep in his eyes. How many victims must there be slaughtered in vain across the land? And how many struggles must there be before we choose to live the prophet's plan?"

 

 

Det är nu ett tag sedan jag hade den här tävlingen så jag tycker vi drar igång den igen. Ni som har gjort det tidigare vet nog direkt vad det handlar om. Jag lägger ut en liten text från några av Michaels låtar och ni ska helt enkelt gissa vilken låt det är. Show me your skills. Lycka till!

NEVERLAND = NY NÖJESPARK?


Tjänstemän kollar in Michael Jacksons dyrbara egendom Neverland och ideén om att förvandla Neverland till en nöjespark. Även fast stora delar av alla attraktioner var sålde långt innan Michael dog och de flesta andra efter hans bortgång så ser köparna en stor vinst att köpa marken då det kommer locka fans från hela världen som vill besöka Neverland.Även fast Neverland kommer innebära stora inkomster så kostar det att köpa loss egendomen. Neverland kostar mer än the state of California har råd med. Neverland skulle kosta hela 100 miljoner dollar ! Så just nu ser det ut som det blir kvar i Jacksons händer men detta är nog inte det sista vi hör om idéen!

Källa: Jacksonthrill.

JERKINS GER UT NYTT JACKSON ALBUM


Superstar producenten Rodney "Dark Child" Jerkins, som arbetade med The King Of Pop på hans senaste album "Invincible", avslöjar att han kommer att släppa en ny Michael Jackson album som innehåller outgivna låtar.

I en intervju nyligen med VladTV.com, sade Jerkins att han har en hel del outgivna spår och han planerar att släppa dem som en hyllning till Jackson. Spåren är förmodligen sånger som inte kom med på "Invincible" CDn. Jerkins påpekade att han inte har fått officiell beslut ännu, men att projektet kommer snart.

Du vet att det finns mycket byråkrati, men det är definitivt kommer att hända."
I intervjun Jerkins pratade om hur det var att jobba med Jackson och sa att kungen av Pop faktiskt hade en enorm roll i undervisningen honom om utgivning av musik.

"Det var en välsignelse och en dröm om min sedan jag var barn. Ända sedan jag var 11-år gammal, jag visste att jag ville vara en producent och jag visste att jag ville arbeta med honom. "

"[Michael] spelat en stor roll i mig lära sig publicera min musik" Jerkins fortsatte. "Jag visste lite om publicering när jag kom in i spelet när jag var 16, men när jag började arbeta med Michael jag var 20 och han lärde mig om att köpa publicera och skaffa en katalog i unga år. Så jag började köpa andra människors kataloger och jag köper fortfarande människors kataloger och det var därför Michael lärt mig systemet. "
Jerkins sa också att Jackson var en mycket mer jordnära än de flesta trodde.

"Michael var lugnt med folk han inte känner till," Jerkins sagt. "Men Michael och jag brukade sparka den i Miami och vi sparkade i New York hela tiden. När "Rock My World" kom ut, han lät mig faktiskt testa det samlade vid Ruckers i New York innan den gemensamma släpptes, det är hur cool han var. "
Det är oklart om Jerkins "MJ material kommer att ingå i det nya albumet av outgivna MJ låtar ryktet till vara i arbetet för november, 2010.

Källa: Jacksonthrill.

JENNY TIPSAR OM EN BRA HEMSIDA


Jenny tipsade mig om den här sidan där man kan bland annat köpa jättefina muggar med MJ på. Det finns även en massa annat, till exempel stickers och plånböcker! Kolla gärna in, klicka här och sedan sök på sidan "Michael Jackson". Tack Jenny!

"THINK DIFFERENT"


Hej Hej! Tänkte först och främst hälsa att den här bloggen är den bästa minnesblogg jag läst! Jag har nästan suttit i timmar och läst igenom bloggen. Tänkte ochså tipsa om en video till Michael jag hittade på youtube.

Fantastisk video! Fantastiska videoklipp och fantastiskt "tal". Tack Madelene!

HUR KOMMER MAN IGENOM?


Jag kan inte förstå detta. Vet någon hur man kommer in på MJJPictures.com? Det kommer bara upp en bild och står "HIATUS". Jag skulle bli jättetacksam och glad om någon visste och kommenterade det här för det är verkligen en så fantastisk sida. Tack!

UPPDATERING -
Sidan är visst av nu. Men vi får hoppas att den kommer igång snart igen. Kram.

DAGENS BILDCute or what? :)

JUSTIN BIEBER STOPPAS AV MJJ PRODUCTIONS


Justin Biebers musikvideo till låten ”Baby” är inte längre tillgänglig på YouTube på grund av ett upphovsrätt yrkande från MJJ Productions. Michael Jacksons produktionsbolag påpekar att Justins video ”Baby” är en direkt rip off av Michaels video ”The Way You Make Me Feel”. Enligt källor har MJJ Productions även hotat att stämma Justins ansvariga för plagiatet och YouTube om videon laddas upp igen.

Såhär ser det ut om man söker på Justin Biebers video ”Baby” på YouTube:Källa: Jacksonthrill.

MAJA GÄSTBLOGGAR


Mina ord till er om Michael Jackson.

Det börjde med att jag kom in från att ha varit ute på kvällen. Då jag såg när jag kom in att det stod på TV:n och alla The king of pop är död..
Jag visste inte riktigt helt vem han var, jag visste bara att han var bra på att dansa och sjunga för jag hade bara hört på Thriller då sen jag var 5 år.
Jag stannade iallafall och kollade. Det vart ändå som en stor bomb slog ner i mitt hjärta. Jag visste ju inte så mycket vem han var men det var ändå som nå magiskt med han..
Efter allt det dära på nyheterna den dagen så gick jag direkt och satte mig vid datorn och gick in på Youtube och kollade vem han egenkligen var.
Då insåg jag verkligen att han var king of pop. Jag kunde inte sluta kolla på han. Jag gjorde till och med en hemsida till han..
Mina ögon var besatta av att kolla på han jag kunde inte släppa ögonen från han .. Han var magisk!

Från den dagen lyssnar jag alltid på han tänker på han ..
Förut så "hatade" mina vänner han.. men nu har jag lärt dom att gilla han.♥
Dom på skolan kallar han peddo plastikopererade peddo och sånt. Jag försöker att säga sanningen att han inte är det.
Men dom tror mig inte.. Men bara jag och alla andra inte tror det..
Om jag fick en ända önskning så skulle det vara att få tillbaka han. det var han som gav oss underhållningen..
Nu är det bara ett ända stort tomt hål inom mig..
Det går inte att förklara hur mycke jag älskar han om det hade gått så skulle det vara flera tusen ord. !!♥♥♥♥♥

It's all for Love L.O.V.E - Michael

LOVE YOU MICHAEL!♥VILL DU GÄSTBLOGGA?

MEN IN BLACK II PÅ TV!


Jag vill tipsa om en film som jag såg var på reklamen. Michael är med i den filmen och jag tycker den är rolig. Men in black II är i morgon, lördag, klockan 21.15 på TV4. Ska ni kolla? :)

Handling:
Amerikansk actionkomedi från 2002. För fyra år sedan avvärjde agent J och agent K på den hemliga byrån MIB en intergalaktisk katastrof tillsammans. När agent J utreder ett rutinärende uppdagas en djävulsk komplott iscensatt av den onda rymdvarelsen Serleena. Agent J inser att deras enda hopp är att återinsätta den pensionerade agent K i tjänst. Problemet är bara att K:s minne är raderat och han minns ingenting av sin tid på byrån.

DAGENS BILDMichael <3

JACKSONS GRAV NEDKLOTTRAD


Michael Jackson får inte ens vara i fred efter sin död – nu har popstjärnans grav på Forest Lawn-kyrkogården i Los Angeles klottrats ned.

En grupp fans ska enligt Tmz ha brutit sig in i det mausoleum där stjärnan vilar och skrivit meddelanden på svåråtkomliga ställen som under fönsterbleck och på väggar som täcks av buskar.

— Sådana här aktiviteter är ett utmärkt exempel på varför vi utvärderar hur stort tillträde man ska ha till mausoleets ingångar, säger en representant.

Källa: MSN.

NYTT OM MICHAEL JACKSON-SPELET


Ny information om det kommande Michael Jackson-spelet har dykt upp på nätet. Det fullständiga namnet blir Michael Jackson: The Experience och kommer att låta dig moonwalka igenom alla höjdpunkter i hans karriär.

Till Playstation 3, Wii och Xbox 360 kommer spelet att nyttja respektive konsols rörelsekänsliga kontrolldon på bästa sätt. Wii-versionen kommer bli snarlik löjligt framgångsrika Just Dance, medan Kinect-diton (Xbox 360) kommer att projicera in dig på skärmen med Michael samt låta dig både sjunga och dansa utan varken handkontroll eller mikrofon.

 

Källa: GameReactor.

SMINKA OCH KLÄ MICHAEL JACKSON


Vill ni sminka och klä Michael Jackson? Jag hittade nämligen ett roligt spel där ni kan göra det. Det finns kläder från bland annat Billie Jean och Dangerous-turnén! Klicka här för att spela spelet.

TÄVLA OM EN VALFRI POSTER!Tävla om en Poster med Michael på. Klicka här för att delta i tävlingen!

OTIPPAD MICHAEL JACKSON-HIT STÖRST


Say say say är något oväntat Michael Jacksons mest framgångsrika låt genom tiderna.

Säg "Michael Jackson" och de flesta kanske nämner Billie Jean, I Want You Back eller Thriller. Snackar du om hans största hit? Då pratar du möjligen oväntat om Say, Say, Say.

Enligt amerikanska Billboard är Paul McCartney-duetten från 1983 den mest populära låten med Michael Jackson. Kollaborationen är den sång av alla popstjärnans hits som legat längst på Billboardlistans tio-i-topp.

De som följer närmast efter är Billie Jean, I'll Be There, Beat It och Rock With You.

Källa: SVT.

MICHAELS VOCAL COACH TALAR OM MINNEN


Detta klipp har börjat spridas ordentligt på internet bland Michael Jackson fansen runt om i världen. Detta är ett klipp av Seth Riggs där han pratar om hans första möte med MJ och hur det var att jobba med honom och hur MJ var som person. Klippet är mycket rörande och man hör verkligen att det är Michael han pratar om när han beskriver vad Michael gjorde och hur han agerade mm. Seth berättar allt väldigt genomgående vilket får en att känna att man nästan själv var med om händelserna han berättar om i klippet. Klippet är mycket rörande då man verkligen ser hur Seths ögon fylls med tårar när han beskriver olika händelser och man ser verkligen att MJ betyder mycket för honom.

Varning för tårar, men alla borde se detta klipp. Dom som borde se detta klipp är dom som inte är MJ fans för att om man inte älskar honom innan detta klipp så gör man det garanterat efter man har sett detta. Eftersom man inte hittar människor som inte gillar MJ på den här sidan så ber jag er alla att lägga klippet på er facebook så era vänner som inte är MJ-fans får en chans att förstå varför vi älskar MJ så mycket som vi gör och vad han har betytt och fortfarande betyder för världen!

Källa: Jacksonthrill.

NYA OFFICIELLA AFFISCHERNya officiella Affischer. Här är tre helt nya officiella Michael Jackson affischer som släpps denna tisdag (25 maj 2010).

Källa: Jacksonthrill.

TJÄNAR FORTFARANDE PENGAR


Michael Jackson verkar nästan vara värd mer död än levande. Världsstjärnan som avled för ett år sedan har nämligen sålt 35 miljoner album efter sin död.

Efter sin död har Michael Jackson sålt ungefär nio miljoner skivor i USA, samtidigt som Jackson 5 och The Jacksons sålt runt 800 000 album. Utanför USA har försäljningen av Michael Jacksonalbum kommit upp i imponerande 24 miljoner exemplar. Det rapporterar den amerikanska musiktidskriften Billboard Magazine.

Även på den digitala sidan har försäljningen ökat. Billboard Magazine räknar med att ungefär 26,5 miljoner låtar har laddats ned runt om i världen. Den totala musikförsäljningen beräknas ha genererat intäkter på över 3,3 miljarder svenska kronor.

Även andra fenomen såsom ringsignaler, filmintäkter och musikdistribuition har hjälpt till att producera miljardintäkter efter sångarens död.

Källa: Nyhetskanalen.

KATHERINES BOK UTE NU!


Jag såg på TheKingOfPop's blogg att man kan nu köpa Katherine's bok om Michael. Köp den här!
RSS 2.0