WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

DAGENS BILD:D

YOU KNOW IT'S THRILLER, THRILLER NIGHT

Kort musikvideo.

 

Bad tour 1988.

 

Dangerous tour 1992.


HIStory tour 1997.

 

This is it tour 2009.

GLAD HALLOWEEN!

Ingen har väl undgått att det är Halloween? Jag hittade häftiga bilder på pumpor som människor har gjort som en hyllning till Michael. Snygga, va?

Vad ska ni göra på Halloween? Ska någon av er klä ut er till Popkungen? Mina vänner vill titta på rysare, men jag har blivit livrädd för sådana filmer efter att vi såg filmen Paranormal Activity. He-he!

NY JACKSON-VIDEO SLÄPPS


En hittills osläppt kortfilm till låten ”One More Chance” kommer ingå i en ny Michael Jackson-samling, skriver The Mirror.
Jackson spelade in låten ”One More Chance” och en tillhörande kortfilm just innan han blev anklagad för sexualbrott 2003.
Nu släpps de för första gången i Michael Jackson's Vision-boxen, där bland annat den ocensurerade videon till Black and White ingår.
Dessutom innehåller boxen klassiker som Bad, Thriller och resten av superstjärnans hyllade videos.

Källa: Aftonbladet.

REMEMBER THE TIME


Här framför Michael sin sång "Remember the time" som han har skrivit, under Soul Train Awards år 1993. Ett jättefint uppträdande! Sanningen bakom stolen är för att Michael stukade foten under ett genrep av uppträdandet, men trots det så ser det ut som att han och publiken har väldigt trevligt. Eller vad tycker ni?

WILD MICHAEL JACKSON APPEARED!


Alla som gillar att spela Pokémon kommer säkerligen uppskatta detta, haha! Min bror visade mig den här videon och jag tänkte att jag måste sätta ut den här. Och riktigt coola saker kan han göra, bland annat star kick!

"MICHAEL JACKSON ON MY LAMP!"


I was lying in bed listening to "Michael Jackson - They Don´t Care About Us" and I was thinking, why have this great artist died? When I look at the ceiling of my room I saw the image of him and I stayed in chock. If you look closely you can see that it looks like there is black cloud around him. It reminds me of the music video - The Earth Song..... Is your decision...to believe me or not!


Tack för tipset, Janet!

MICHAEL JACKSON-FÅGELSKRÄMMOR


Här är en kille som är ett stort MJ fan. När han skulle skapa fågelskrämmor till hans föräldrars bondgård inspirerades han av sin största idol. Alla fågelskrämmor står i Michael Jacksons kändaste dansstegs-positioner och är klädda i Thriller-kläder och Billie Jean-kläder.

Källa: Jacksonthrill.

LISA MARIE INTERVJUVAS AV OPRAH


Nyheten som har spridit sig som elden över twitter nu är att Lisa Marie Presley, Michael Jacksons ex, nu ställer upp i en intervju hos Oprah Winfrey. Intervjun kommer enligt uppgifter att handla om Michael Jackson, dock vet jag inte exakt vad som kommer att diskuteras runt honom och jag vet heller inte Jackson-familjens reaktion på detta beslut. Detta program kommer iallafall att sändas den 6 oktober i USA! Vi får helt enkelt hoppas att detta hamnar på YouTube så snabbt som möjligt annars kommer vi få vänta minst ett halvår innan vi får se programmet.

Källa: Jacksonthrill.

HON FRAMFÖR "MAN IN THE MIRROR"


Okej, jag har ingen aning om vem denna tjej är som dansar till "Man in the mirror" men jag älskade det! Det här (dansen) är liksom något man gör hemma i ens rum; höjer volymen när King of Popen sjunger och går omkring och göra olika steg av honom, och att hon vågar göra en sådan sak inför en skola jublar jag åt, strongt! Och man kan se att hon har stor respekt och älskar Michael, eller hur? Många i publiken tycker att hon är pinsam och någon utbrister "vad lång den här låten är!", men det här var underbart. Jag blev verkligen jätteglad av det här. Tack, Emma, för att du tipsade om den här videon. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag älskade det i alla fall!

MICHAEL JACKSON-BEDRAGAE ÅTALAS

 

Den 29-årige Kalixbon lurade av folk pengar på auktionssidan Tradera. Nu åtalas han för 34 fall av bedrägeri. Han låtsades bland annat sälja Michael Jacksons autograf.
Den ville 29-åringen ha 249 kronor för, och en samlare betalade in pengarna för att komma åt samlarbilden med den åtråvärda signaturen. Men någon autograf fick han aldrig, utan 29-åringen behöll pengarna. Enligt åklagaren lurade han många andra på samma sätt. 29-åringen bjöd ut borrmaskiner, en motorsåg, mössor och TV-spel. Totalt 34 personer drabbades av bedrägerierna. 29-åringen åtalas även för olovlig hantering av sprit och narkotikabrott.


Källa: NSD.

THIS IS IT


"This is it" är en sång skriven av Michael Jackson och Paul Anka. Den hade premiär världen över på Michael Jackson's officiella hemsida den 12 oktober 2009. Vilka instrument som används är piano, gitarr, slaginstrument och ledband.
Enligt Paul Anka spelades låten in 1983 och var tänkt att bli en duett mellan honom själv och Michael under titeln "I never heard", men planena gick inte igenom. När albumet This is it var under process hittade de Jackson's demo. Bröderna till Michael lade in sång till låten.

Den 13 september 2009 ryktades det om att en "hemlig singel" skulle släppas som skulle verka för Michael Jackson's This is it. Det rapporterades om att Michael hade planerat om att släppa "This is it" inför sin planerade turné under sommaren, men på grund av hans bortgång hände det inte. Som svar på denna rapport sade Sony att det var en slump att Michaels konsert också hade haft titeln "This is it", och att det inte fanns några bevis att Michael hade planer att släppa sången.

Den 27 december 2009 släpptes sångens officiella musikvideo, som regisserades av Spike Lee som tidigare hade jobbat med Michael Jackson när de spelade in "They don't care about us". Musikvideon innehåller klipp från Michaels liv. Den innehåller även klipp när fansen ger sin hyllning till Popkungen runt världen. Videon slutar med en scen där en svart stol är placerad utanför Michaels barndomshem under nattetid med Popkungens svarta fedora hatt och vita handske, och ett skinande strålkastarljus över de högst ikoniska sakerna.

HYLLA MICHAEL PÅ HALLOWEEN

 

Michael Jackson's "Thriller" blev en storslagen succé när den släpptes 1982, musikvideons zombie-dans är än idag förknippad med Halloween. Du kan hylla The King of Pop denna Halloween med officiella MJ-kostymer som du kan inhandla om du klickar här. Där finns bland annat att välja på en röd "Thriller"-jacka, den vita handsken, och andra ikoniska saker av Michael Jackson som solglasögonen och peruker.

Källa: MichaelJackson.

RARE MJ VIDEOS!


Nu är den äntligen här. Jacksonthrill’s video mash up med klippen du aldrig tidigare sett med Michael Jackson!

Källa: Jacksonthrill.

NYTT ALBUM + 3 DISC DVD!


Nej du läste inte fel! Jacksonthrill är stolta att som första media i världen avslöja detaljer om 2 stora kommande Michael Jackson släpp! En säker källa berättar för JT att ett nytt album är på gång. Albumet som är tänkt att släppas någon gång mellan 23/24/29 november kommer landa med tidigare outgivet material. Som Jacksonthrill berättade i våras är det fortfarande tänkt att låten Another Day ska släppas som första singel. Våran källa berättar att albumet kommer att komma med ca 10 låtar och en booklet med ett urval av dom hetaste Jackson bilderna någonsin. Den största nyheten, berättar våran källa, är en 3 DISC DVD som kommer att släppas i samband med skivan och TV-spelet Michael Jackson Experience. DVD boxen som är tänkt att heta VISION kommer att innehålla alla Michael’s musikvideos. Disc 3 ska däremot komma med helt osläppt material därav bla den än så länge osläppta musikvideon till One More Chance! Videon till One More Chance skulle släppas i samband med Invincible men drogs tillbaka då Michael tvingades uppsöka rätten för de falska pedofilanklagelserna. Musikvideon har sedan dess aldrig fått se dagens ljus men enligt våran källa är det nu alltså äntligen dags och vi kommer att få se videon i sitt original. DVD-boxen kommer att komma i en skimrande guldfärg med Michael bilder i 3D motiv. I boxen kommer det även att medfölja en booklet fullt med bilder. Hurvida bilderna är nya eller gamla sägs inte. Boxen är tänkt att släppas i samband med skivan och tv-spelet och preliminärt datum är 29 nov. Våran källa berättar att den första singeln fortfarande planeras att släppas vid Halloween men som alltid i Michael världen så kan datum och detaljer ändras i sista stund. November är tänkt att bli en stor månad med enorm reklam i tv, radio, tidningar och internet.

Källa: Jacksonthrill.
RSS 2.0