WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

"HOLLYWOOD TONIGHT" BLIR SINGELNästa singel från albumet Michael blir "Hollywood Tonight". Som vi kunde berätta tidigare så planerades låten ”Monster” som 2:a singel. Våran källa berättar att planerna ska ha ändrats i sista sekunden och att valet istället ska ha blivit "Hollywood Tonight". Det var sagt att producenten Teddy Riley skulle göra en remix på låten inför släppet, men enligt våran källa så kommer inte Teddy’s remix att användas av politiska skäl och att singeln planeras att släppas

1 februari, alltså redan nästa tisdag. Våran källa berättar dock att datumet kan komma att skjutas fram men lovar att ”många spännande saker är planerade för de kommande veckorna.”

Hollywood Tonight är skriven av Michael under Invincible-eran men låten blev aldrig klar och kom aldrig med på albumet. Michael påbörjade arbetet med spåret igen 2007 tillsammans med producenten Ron ”Neff-U” Feemster. Låten är producerad av Michael och Teddy Riley med samproduktion från Neff-U.

Källa: Jacksonthrill.

HUR MAN GÖR "SMOOTH CRIMINAL"-LUTET!

 Well, där har ni det. ;)

BEN


Här kommer ett underbart uppträdande med Michael Jackson där han sjunger "Ben", under Triumph Tour 1981. Varför det är bilder ibland i videon är för att det tyvärr inte finns delar av uppträdandet då det inte finns "video".

JASON MALACHI'S FACEBOOK BLEV HACKAD!

 

Men nej, vänta nu lite här! Kanske har ni hört att det egentligen Jason Malachi som sjunger vissa av låtarna på Michael. Eftersom det har stått på Jason's facebook att han har slutit ett avtal med företaget. Men sanningen är den att hans facebook blev hackad! Alltså, det var någon som hade brytit sig in och skrivit meddelandet här ovanför.

Men bara en liten stund senare hade Jason Malachi's manager hittat meddelandet och säger att Jason aldrig postat på sin Facebook-sida att han är rösten bakom de tre låtarna på Michael Jacksons nya album, och lade till att Jason är offer för bedrägerier på internet. Thad Nauden berättar att någon hackat Facebook-sidan och nu försöker lura folk om att han sjunger låtarna på albumet.
Nauden säger att Jason vill att alla ska veta att det finns inte en skugga av en chans att han varit med och sjungit en ton på det nya Michael albumet. Han säger också att dom nu jobbar tillsammans med Facebook för att ta reda på vem/vilka som ligger bakom och att vem det nu än är som hackat sidan, så behöver den snabbt skaffa sig en advokat.

Sidan Jacksonthrill.se har även tagit kontakt med managern och bett honom för ett officiellt uttalande till Michael Jacksons fans. Och det han skrev, läs här!


Snälla, tro inte på allt ni läser. Det finns lögner överallt om Michael, överallt. Synd att TMZ bara kastar ut detta det första de gör och ägnar inte ens en enda tanke på att kanske undersöka mer om det (förstår de inte att flera tusentals människor kommer läsa det och tro på det?!).

I'VE GOT THE FASTEST FEET AROUND

 

Vi alla vet att Michael Jackson dansar som en gud, right? Kan väl lika gärna ta upp några danssteg. Moonwalk. "Smooth Criminal"-lutet. Stå på tå. Handen på skrevet. "Juckningen". Robot. Sparken. You name it! Den svarta pantern helt enkelt. Från "Black or white". Han är en svart panter. Lika smidig. Och det vi alla också vet är att ingen, jag repeterar ingen, kommer någonsin kunna stå i hans skor. Det är liksom så det bara är och kommer alltid vara. Nu tänker jag berätta en sak som säkert skulle få Mike att garva tills han var tvungen att lägga sig ned om han såg mig, och sedan garva tills han inte kan garva mer. Jag tittade på musikvideon till "Beat it", och plötsligt får jag denna snilleblixt (tyckte det alltså då) att ta bort alla möbler som var i vägen och visa mig själv att jag kan moves från musikvideon. Jag höjde volymen och ställde mig upp och började försöka imitera honom. Det räcker med att säga att om Mike är en smidig panter, så är jag en klumpig flodhäst eller något åt det hållet. Men det slutar inte där! När jag skulle "hoppa" bakåt medan jag knäpper fingrarna med min högra hand; KA-BOOM! Jag stöter mig högra fot rakt i byråkanten. "AJAJAJAJAAAJ!"

 

Det måste verkligen ha sett roligt ut. Dessvärre såg inte märket på hälen lika fint ut, kan jag säga.

MICHAELS TAL PÅ AMA 1980Världens charmigaste på jorden? Det tror jag det. Hehe. Michael vann många priser denna kväll och är klart superglad för det. Han vann tre utmärkelser för sina soloprestationer: Favourite Soul/R&B Album, Favourite Male Soul/R&B Artist samt Favourite Soul/R&B Single för "Don't stop 'til you get enough". 1980 vann Michael även Billboard Music Awards-pris för Top Black Artist och Top Black Album samt en Grammy för Best Male R&B Vocal Performance för "Don't stop 'til you get enough". Det han säger när han är uppe på scenen tredje gången gillt will make you smile.

ADVOKATERNAS STRATEGI: JACKSON TOG SJÄLVMORDAdvokaterna har försvarsstrategin klar.
I rättegången mot läkaren Conrad Murray om Michael Jacksons dödsfall kommer de att hävda: Popikonen tog sitt eget liv.

Det är nyhetsbyrån AP som skriver att en åklagare i fallet menar att Conrad Murrays advokater kommer att hävda att Michael Jacksons död var självförvållad.
Murray var Jacksons personliga läkare, och står åtalad för ofrivilligt vållande till sångarens död.
Vid en förberedande utfrågning på onsdagen blev det heta känslor när advokaterna bråkade om vem som ska testa de sprutor som polis fann bredvid Michael Jacksons säng vid hans död.

Michael Flanagan, som företräder Murray,  hävdar att de enorma mängder Propofol som fanns i Jacksons kropp inte injicerats av hans klient, skriver AP.
Åklagaren David Walgren menade då att försvaret strategi kommer att vara att Jackson dödade sig själv.
Samtidigt rapporterar TMZ.com att popikonens dödsbo är rasande på Discovery channel. Enligt sajten planerar tv-kanalen att visa en rekonstruktion av Jacksons obduktion.
"Det är chockerande dåligt smak, motiverat endast av er önskan att exploatera Michaels död", ska det stå i ett brev skickat till kanalen.
Speciellt upprörande är reklamen. Enligt TMZ.com syns en kropp på en bår täckt av ett skynke. Det enda som är synligt är en öppen hand. På den sitter den karaktäristiska handske som Jackson ofta bar.
Michael Jackson gick bort den 25 juni 2009.

Källa: Aftonbladet. Tack för tipset, Jenny!

MURRAY STÄLLS INFÖR RÄTTAIdag bestämde domaren i Los Angeles att Conrad Murray kommer att ställas inför rätta för vållande till annans död på Michael Jackson. Domaren höll ett 6-dagars långt förhör där mer än 20 vittnen kallades. Om Murray fälls kan han maximalt få 4 års fängelse. Michael Jacksons fans har under flera månader jobbat dag och natt för att få anklagelserna ändrade till 2:a gradens mord. Att Murray ställs inför rätta är ett stort steg framåt men att anklagelserna bygger på vållande till annans död är vanvett.


Murray’s läkarlicens blev även indragen i Kalifornien. Murray har 24 timmar på sig att underätta  staterna Nevada och Texas att hans licens har blivit indragen. Med största sannolikhet så kommer de andra två staterna att följa efter och dra in licenserna dem också.


När rätten avslutade så bestämdes även en borgensumma för Conrad Murray. Hurvida Murray fick spendera natten i häkte eller inte är i skrivande stund oklart. 25 Januari 2011 kommer Murray formellt att anklagas för brottet och han får då uttala sig hurvida han anser sig skyldig, oskyldig, eller inget vill säga. Samma dag kommer domaren att fastställa ett datum för själva rättegången. Rättegången kommer sannolikt inte att börja förrän om 6 månader till ett år från och med nu. Rättvisa rör sig inte snabbt ..

Källa: Jacksonthrill.

11/1-2011, DAG 5 AV RÄTTEGÅNGEN

 

 


Dagen började oväntat med att en anonym källa skickat in en CD-ROM skiva innehållandes bevis mot Murray.


Bevisen ska ha varit 12st screenshots och 3st röstmeddelanden. Både screenshotsen och röstmeddelanden ska ha kommit från Conrad Murrays iPhone. Rätten tog paus och juryn gick tillsammans med domaren igenom bevisen. Något mer om dessa screenshots och röstmeddelanden hördes dock aldrig under hela kvällen. En del källor påstod att mailkonversationer (se längre ned i denna nyhet) ska ha varit dessa screenshots, men inget är officiellt än så länge.


Dagen fortsatte med att en apotekare vittnade i rätten om att Murray beställt box efter box med drogen propofol 2 månader före Michael Jacksons död.


Tim Lopez, (apotekaren) vittnade om att i början av 6 april 09, började Murray beställa stora mängder av propofol. Den dagen, beordrade han  upp till 10 engångsflaskor.


Murray, som fick boxarna skickade till sin flickväns adress i Santa Monica hemmet där han bodde, ska även ha beställt lådor av läkemedlet mellan 28 april, 4 lådor hade 10st 100 ml flaskor.


Senare samma månad beställde Murray 20 injektionsflaskor med midazolam och 20 injektionsflaskor med lorazepam.


Den 12 maj beordrade Murray fyra lådor med propofol, tillsammans med två brickor med midazolam.


Den 10 juni beställde Murray fyra lådor med propofol, och 2 20ml Propofol.


Allt som allt beställde Murray 255 flaskor av Propofol under hela två månader – inklusive 130 flaskor av Propofol i 100 ml doser och ytterligare 125 flaskor av Propofol i 20ml flaskor.


Tim Lopez vittnade även om att Murray aldrig hänvisade till att popstjärnan var hans enda patient vid tidpunkten då han beställde massvis med propofol.


Den 25 Juni 09, skickades ett mail till Murray med hälsning Hej Conrad, med signatur, Bob Taylor, från Bob Taylors Försäkring i London. Baserat på email information så ska mailet ha skickats från Storbritannien, 5:54 Los Angeles tid.  Mailet handlade om specifika frågor kring Michaels hälsa. Murray ska ha svarat på mailet på LA Tid 11:27. Svaret handlade om bemyndiganden för utsläpp av journaler, för att få en försäkring.


Det sändes även e-post från försäkringsmäklaren som skickades fram och tillbaka om företagets tjänstemän och vilka som representerade Michael och AEG. Marx vittnade även om att e-posten var en förfrågan om Jacksons hälsa.


Murray skickade ett mail till en brittisk doktor 40 minuter före Michael dog från sin iPhone om att Michael var i god hälsa. Samtidigt som han pratat om en möjlig pressrelease där man skulle gå ut o berätta att Michael var i mindre bra hälsa. Alltså gav Murray 2 olika uppgifter ang. Michael till 2 olika personer. Samma morgon.


Senare under dagen ska Murrays team ha ändrat sin historia från att Michael ska ha injektserat propofolet själv till att Michael ska ha druckit sig själv till döds genom att konsumera en Juice Box spetsad med Propofol.


Murrays advokat, J. Michael Flanagan, ifrågasatte de 70 gram vätska som fanns i Michaels mage vid obduktionen. Vätska som testades positivt för spår av propofol.


Polisen ska även ha hittat ett Juice-paket vid Michaels nattduksbord. Paketet är inte testat för propofol i dagsläget. Flera jurymedlemmar ska ha skakat på huvudet ang. Murrays lögner.


Senare under dagen vittnades det väldigt detaljerat om Michaels hälsa från obduktionsrapporten. Rapporteringen var väldigt detaljerad så det är inget vi kommer att rapportera om då det blir alldeles för svårt att återberätta. De hela handlade om hur mycket organ vägde, vad organen innehöll osv.

Källa: Jacksonthrill.

8/1-2011, DAG 4 AV RÄTTEGÅNGEN


Advokaterna bråkade mycket idag. Domaren bad dem lämna rättsalen för några minuter och det blev en kort paus.
En kvinna som vittnade vid namn Shaday Andie som tydligen ska ha varit Murrays flickvän från Houston ska ha träffat Murray i februari 09. Hon berättade att hon satt i telefon med Murray 25 juni kl 12:40 (Houston tid). De ska ha pratat med varandra i telefon under 5 minuter. Plötsligt ska Murray ha försvunnit från telefonen men telefonen lämnades påslagen.


Shaday ska ha ropat, ”Hallå, hallå, hallå?!” Hon berättar vidare att hon hörde att saker pågick på andra sidan telefonen och ska bla hört massa mummel. Hon kunde inte höra vem som pratade/viskade/mummlade. Plötsligt ska samtalet ha brutits. Shaday ringde sedan upp 4-5 gånger utan något svar så hon ska ha börjat att SMSa Murray, men även där utan svar. Det ska ha varit sista gången som Shaday ska ha hört något från Murray. Så uppenbarligen har Murray haft minst 2 tidigare hemliga flickvänner.
Conrad Murrays andra flickvän, tidigare strippa, Nicole Alvarez, vittnade om flera mystiska paket som Murray ska ha skickat till hennes Los Angeles lägenhet mellan april och juni 09. Paketen som sändes från Murrays apotek i Las Vaegas innehöll Propofol. Domaren gav henne massor av frågor som hon enligt henne själv inte kunde svara på. Alvarez kunde varken svara på hur hon träffade Murray, hur hon fick Murrays mobilnummer. Hon kunde till och med inte svara på när hon blev gravid. 


När rätten frågade om hon hade någon aning om att Murray jobbade för Michael Jackson ska hon ha svarat, Nej. Vid senare tillfälle ska hon dock ha ”kommit på” att hon visste om detta men att hon inte hade en aning om att han besökte Michael i hans hus för att medicinera Michael. Alvarez ska flera gånger ha bett domaren att repetera sina frågor, varpå domaren ska ha blivit arg och bett henne koncentrera sig. Alvarez var väldigt arogant och verkade inte bry sig på något sätt över varför hon var där. När rätten frågade om det var hennes signatur på ett av de skickade paketen ska hon ha svarat ”Kanske, ingen aning”.
Vidare under dagen ska bla en person från polisen ha vittnat om hur dom åkt tillbaka till brottsplatsen. I Michaels sovrum hittades massor av olika mediciner, tomma flaskor och tomma burkar. Bla 7 tomma flaskor på sängen samt en öppen tom flaska av propofol på hela 200ml. Propofol ges max i 1ml åt gången, Murray har tidigare påstått att han endast gett Michael 25ml.
Förutom Propofol, hittade utredarna fullt med tunga mediciner, inklusive lorazopam, diazopam, tomazopam, trazodon, Flomax, clonazopam, tizandine, hydroconone, lidocane och benoquin. Det ska även ha funnits sprutor och kanyler för propofol som Murray ska ha använt/tänkt använda samt en låda för oöppnade injektionssprutor, ett IV ställ och tomma flaskor.
Som vi tidigare i veckan kunde berätta så vittnades det om att Murray gick runt i rummet och ska ha gömt undan saker. Troligen bevis. På slutet av dagen kom det fram stora nyheter. Polisen ska ha hittat de bevis som Murray undangömt i Michaels garderob. Detta ska ha hittats av polisen den 29 juni 09. Detta eftersom att Murray erkänt att han ska ha gömt undan bevis. 


I garderoben hittades 3 väskor.En av väskorna var full med medicinska instrument, massa mediciner och en andra väska som hade IV påse, där Murray gömt undan flera flaskor av propofol. Murray ska ha klippt sönder IV-påsen och dumpat alla propofol flaskor i IV-påsen som låg gömd i väskan. Rätten visade även bilder på bevisen som hittats.


På slutet av dagen så överraskade Brian Oxman alla med att dyka upp utanför rättsalen.
Brian Oxman stod utanför rättsalen och höll en presskonferens där han påstod att Michael var beroende av tunga mediciner. Vilket Michael inte var enligt obduktionsrapporten.


Familjen hade nekat Oxman tillträde till rättsalen. Alla förutom Joe. Pappa Joe och Oxman har tidigare förra året lämnat in en ansökan om pengar från Michaels dödsbo där de båda påstår att Michael inte hade kontroll över vad som hände runtom honom och att Michaels testamente därför kan vara fel. Vinner dom fallet kommer det leda till en stor summa pengar för dem båda. Som vi alla vet stod inte Joe med i Michaels testamente. Enda sättet för Joe att få ut några pengar är att försöka få igenom sin ansökan.


Michael sparkade Oxman tidigare då han jobbade för Michael eftersom Oxman bla somnade under Michaels rättegång 2005. Oxman spred då även massa lögner om Michaels privatliv och skötte inte heller sitt jobb. När Michael dog anställde Joe Oxman igen.


Det här är varken okej eller bra. Att Michael Jacksons egen pappas talesman, Brian Oxman, står utanför rättsalen och säger i live tv att Michael var drogberoende hjälper bara Murrays sida. Flera fans ska ha blivit upprörda och det ska ha blivit kort kaos utanför rätten.

Källa: Jacksonthrill.

7/1-2011, DAG 3 AV RÄTTEGÅNGEN


Läkare och sjukhuspersonal vittnade bla. Rätten kom fram till att om Murray hade gjort det han skulle så hade man fått tillbaka Michael. Murray ska ha tagit sönder iv påsen/flaskan som fanns för att rädda Michaels liv.


Paparazzis ska ha jagat ambulansen som Michael låg i den 25e juni. Ambulanspersonalen hade aldrig sett något liknande. De berättade i rätten att det var bilar på båda sidor samt bakom dem som ständigt jagade ambulansen medan de gjort allt för att försöka köra Michael till sjukhuset. Det kom även fram att Paparazzis i hemlighet ska ha satt fast små kameror på ambulansen.


Murray hade två telefoner. En för jobbet och en för privatbruk. En iPhone och en Sprint-Nextel telefon registrerad på sig. Runt ca hela 26 olika samtal/sms gjordes från Murrays telefoner mellan 6:40-4:03. Efter att Michael förklarats död var Murray i telefon praktiskt taget hela tiden.


Två representanter från telebolaget vittnade att enligt deras register ska Murray ha ringt allt och alla, men aldrig 911. Registren visar att Murray skickat och tagit emot flera sms. Två särskilt intressanta vid 12:03 och 12:04. Personen som Murray smsade var i Texas.


När ambulanspersonalen förde in Michaels kropp i ambulansen för att åka till sjukhuset fick de vänta på Murray. En av dem ska ha  tittat upp mot Michaels sovrumsfönster och ska då ha sett Murray gå omkring i rummet och plocka undan saker. Troligen bevis.


UCLA (personal från sjukhuset) vittnar om att Murray ska ha berättat till henne på sjukhuset att han (Murray) VITTNAT när Michael fick hjärtstillestånd. Något som vi alla vet inte är sant. De bevisar också att Murray ljuger då han tidigare i rätten sagt att han inte hade en aning om vad som hänt med Michael eller att han ens var närvarande då Michael dog.


Murray ville även få ut Michaels kropp från huset och ville inte att sjukvårdarna officiellt skulle förklara Michael död. Murray bad dem förklara Michael död på sjukhuset. Detta därför att då ligger inte ansvaret om Michaels död hos Murray utan på sjukhuset.


Murray säger även att han inte hade någon klocka så han vet inte hur länge Michael låg död i hemmet. Hade han inte två telefoner varav en iPhone som alltid har klocka?


UCLA vårdaren Dr Cooper behandlade Michael för hjärtstillestånd för det var det som Murray sa att han vittnat Michael få. Inte ett ord om propofol. Den andra doktorn säger att hon frågat Murray varför han gett Michael mediciner varpå han ska ha svarat ”För att han övat inför en tour”.


En av Murrays patienter försökte ringa Murray och fråga om ett meddelande hon ska ha fått från Murray där det ska ha stått att han inte kommer vara tillgänglig 25 juni. Rätten frågade hur Murray kunde veta detta.

Källa: Jacksonthrill.

6/1-2011, DAG 2 AV RÄTTEGÅNGEN

 


Dagen började bra och det såg väldigt mörkt ut för Conrad Murray. Alberto Alvarez, en av Michaels livvakter vittnade och berättade att Dr Conrad Murray instruerat honom att ta bort flaskorna från Michaels sovrum med propofol – tillsammans med en IV-påse med en milkly-vit substans, innan han skulle ringa 911.


Alvarez berättade att han gick in MJs sovrum någon gång efter 12:17 och såg Michael orörlig. Han berättade även att Murray sa åt honom att Michael hade ”en allergisk reaktion”och beordrade honom sedan att samla in en påse av flaskor och lägg dem i en påse. Alvarez säger sedan att Murray ”instruerat mig att ta bort IV väskan från IV stället”. Det mjölkvita ämnet i väskan var Propofol. Alvarez säger att först EFTER att flaskorna och väskan samlades in och togs bort bad Murray honom att ringa 911.


Det har varit väldigt känsloladdat under rättegången idag. Så känsloladdat att även 2 repportrar inne i rättsalen grät. Dr Murray ska dock inte ha rört en min och såg mest ut att vara uttråkad över att vara där.


911 samtalet spelades upp i rätten och mamma Jackson bröt ihop och började gråta. Även Joe såg arg ut och ska ha skakat på huvudet. Janet ska vara den som blivit riktigt arg över att få höra larmsamtalet återigen.


Senare var det dags för en av sjukvårdarna att vittna. 


Sjukhusvårdaren kom in i rummet och såg Michael i pyjamas. Michael var mycket underviktig. Sjukhusvårdaren frågade ”Vad är problemet här, vad är det som har hänt?” Murray svarade att han inte hade någon aning och att han endast medicinerat Michael. De (sjukhusvårdaren) frågar har du gett han tunga droger? Varpå Murray svarar ”Ja gav honom en vanlig medicin för att kunna somna.” Murray nämde aldrig Propofol.


Sjukhusvårdaren frågade ”När hände detta?” Murray svarade: ”Det hände nyss”. Sjukhusvårdaren berättade i rätten att han redan där förstod att Murray ljög.


Michaels fötter var blå. När hjärtat slutar slå går blodet från rött till blått. Michaels puppiller var torra och ögonvitan skiftat till grått.


Sjukhusvårdaren försökte få liv i Michael med adrenalin sprutor men inget ska ha hjälpt. Sjukhusvårdaren pressade Murray gång på gång för att få honom att berätta när det hela ska ha hänt och vad som egentligen pågått, varpå Murray ska ha gett samma svar som tidigare.


När Murrays advokat i slutet fick talan vände allt.


Han startade med att kalla Michael Jackson för en drogberoende man. Murrays advokat kallade Michael för knarkare vid 3 olika tillfällen och påstod att Murray gjort allt han kunde för att rädda Michaels liv.


Advokaten vände sig sedan mot sjukhusvårdaren och sa att de inte gjort sitt jobb och började försöka lära ut hur man räddar en patient, varpå domaren avbröt advokaten och bad honom sluta.


Vid denna stund ska mamma Jackson ha gått i taket. Hon ska vid flera tillfällen skrikit åt Murrays advokat och bett honom att sluta. Varken fansen eller någon annan i rättsalen ska ha sett mamma Jackson så arg som vid detta tillfälle.


Domaren fick avbryta advokaten vid flera tillfällen eftersom att han hela tiden kom med påståenden som inte har med fallet att göra.


Dagens rättegång var över. Det här är en indikation på vad som komma skall. Murrays försvar kommer göra allt för att försöka att krossa Michael.


När allting avslutades var det knäpptyst i salen och folk ska ha varit väldigt upprörda.

Källa: Jacksonthrill.

5/1-2011, DAG 1 AV RÄTTEGÅNGEN


Dagen började med att Michaels assistent fick vittna mot Murray. Andra vittnet, Mohammed, en av Michaels livakter vittnade om hemska händelser dagen då Michael dog.


Mohammed sprang upp till Michaels rum då han fick höra att något var fel. Han såg då Murray sittandes på golvet med Michael liggandes vid sin sida med munnen och ögonen vidöppna. Murray frågade Mohammed med skakig röst om någon viste hur man gjorde hjärt och lungräddning. Något en doktor bör kunna. Kan man tycka…


Mohammed frågade om någon ringt 911 och Murray svarade ja. Det hade då dock gått mer än 1 timme och Michael var redan död. Bilder från Michaels sovrum visades upp inne i rättsalen på tv-skärmarna och många fans bröt ihop. Murray visade inte en min.


Mohammed såg plötsligt hur Michaels son Prince stod i dörröppningen och Paris låg liggandes på golvet med händerna i ansiktet, gråtandes.
Mohammed gick då ned för att hämta nanyn och bad henne ta bort barnen från rummet. Barnen sattes i en bil och fick senare följa efter ambulansen.


Michael var som sagt redan död i hemmet och läkarna ville då officiellt gå ut med att Michael var död, något Murray inte gick med på. Murray fick läkarna att köra Michaels döda kropp till sjukhuset och sedan officiellt gå ut med att han var död.

Källa: Jacksonthrill.

KANYE WEST SLÄPPER 34,5 MINUTER LÅNG MUSIKVIDEONu inser vi varför Kanye West har spenderat så mycket tid med Victoria's Secret-modellen Selita Ebanks på sistone, de har spelat in en musikvideo tillsammans! Kortfilmen som heter Runway hade egentligen som mål att bli världens längsta musikvideo genom att slå Michael Jacksons 39 minuter långa video, men Kanye träffades av en blixt av ödmjukhet och bestämde sig för att låta Michael behålla sin titel, så istället nöjer han sig nu med en respektabel andraplats och går till och med så långt som att hylla kungen av pop i videon!

Källa: Posh24.


Först säger han "jag är den nya Kungen av Pop nu!" just efter Michaels bortgång och nu detta
- what is his problem?

RSS 2.0