WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

THRILLER 30TH ANNIVERSARY!

 
På denna dag trettio år sedan släpptes Thriller! När MJ var liten brukade han önska sig något innan han hoppade i vattnet och önskningen brukade vara att skapa det bäst säljande albumet i historien, och han gjorde det. 

MANIPULATION

 
Okej, får jag be om er uppmärksamhet igen? Jag ville bara visa vilken SJUK värld vi lever i just. SNÄLLA, om ni inte har läst inlägget nedan gör det och SNÄLLA läs det här också.
 
Ni vet det MJ sa i klippet i det senaste inlägget? Om vilken hemsk manipulation som pågår i media? Det är verkligen sjukt och jag blev jätterädd när jag såg videon här ovan. Det är ett exempel på manipulation som pågår dagligen i media. Men innan ni ser den, låt mig förklara. 
 
USA är bankrutt, de är i alla fall skuldsatta med 14 000 000 000 000 dollar! Multiplicera det sju gånger så har du den svenska summan. Varför ska vi bry oss om det när vi bor i Sverige, kanske ni undrar? För att det påverkar oss också. Om man inte gör något åt detta snart så kommer det rubba hela VÄRLDSEKONOMIN, eftersom USA är så inflytelserikt.
 
Ni vet väl att det har varit presidentval nyligen? Barack Obama vann! Väldigt bra. Men det fanns en annan kandidat som gärna också hade fått vinna. Han heter Ron Paul. Och han är den enda som vill prioritera detta och försöka stoppa denna vansinniga skuldfälla som bara blir värre och värre. När den kollapsar är det verkligen kört för oss alla, på riktigt.
 
Snälla, fortsätt läs. Ron Paul vill att staten ska ha minskad makt och mer makt till folket. Han gillar inte att det ska sitta några få mäktiga och rika människor i ett rum och bestämma över ett helt land, över en hel värld. Han har sagt; "Staten ska skydda sina medborgare, inte utnyttja och kontrollera dem". Ron Paul är den enda som inte vill sopa dessa skulder under mattan, och han är den enda som säger sanningen, till exempel att USA DAGLIGEN måste låna TRE MILJARDER DOLLAR från andra länder! (kolla!)
 
Under en annan debatt sa Ron Paul även sanningen; att Irak-kriget skapades av propaganda från USA och att Al-Qaida bara är en syndabock – och INGEN av kandidaterna sa emot, istället jublar publiken. Ron Paul har gjort att folket i USA har vaknat (i alla fall de som väljer att lyssna) och de är trötta på alla egoistiska och orättvisa folk i regeringen. Hur ofta kan vi inte läsa att olika chefer tar ut jättebonusar från mångmiljonbelopp och politiker som roffar åt sig skattepengar, osv? Och bara nyligen har ju Sverige förstått Sverigedemokraternas sanna färger, vilka rasister de faktiskt visade sig vara som de flesta förstod i början.
 
Se videon här uppe där media TOTALT ignorerar Ron Paul och låtsas som om att han inte existerar! Det är verkligen läskigt! Ron Paul är den äldre mannen, som håller tal 2:40! När det väl skrivs om han i tidningar så brukar det vara negativt, till exempel "Ron Paul – förloraren" och "Ron Paul – han kommer att misslyckas". 
 
Jag ville skriva om detta som ett exempel på det senaste inlägget, och för att få i alla fall någon mer att förstå vilken manipulativ värld vi lever i och vilka GRISAR det verkligen finns där ute. Jag ser människor, men ingen mänsklighet. Om ni blev berörda av detta, snälla skriv om detta på er blogg eller länka för att få fler att inse. Tack!

LÄS

 
 Läs detta innan ni ser klippet!
 
Vissa av er kanske tycker jag är knäpp, men jag tror på att Illuminati finns och jag tänkte tala lite grann om det nu. Varför ska jag skriva om det på denna blogg om Michael Jackson för? Jo, för att Michael kämpade för att försöka krossa dem.
 
Någon av er kanske inte vet vad Illuminati är för något? Jag vet inte heller mycket om dem, ingen gör det – eftersom de håller sig hemliga. Sluta inte läsa fastän ni tycker det är trams. Kortfattat sagt kan man väl säga att de är en hemlig "förening" som en massa människor är med i. Detta är människor som finns bland annat i regeringar, medier, osv, huvudsakligen i USA. De är i våra ögon ondskefulla, eftersom de endast bryr sig om makt och pengar, och är emot svarta bland annat. Och de styr världen på sätt och vis utan att vi vet om det. (USA är ju världens inflytelserika land och vad som pågår där gäller oss också, särskilt ekonomiskt).
 
Det finns en anledning till varför ingen talar om dem rätt ut (säger deras namn) och det beror på att de dödar den person som talar om dem. De vill hålla sig hemliga. Det sägs att det är dem som ligger bakom morden på till exempel Gandhi, Martin Luther King, John F Kennedy, osv.
 
Gärningsmannen som sköt Kennedy togs ju fast, men bara några timmar senare (utan att ha hunnit förhöra honom eller något) skjuts även han till död! Utan att veta vem som gjorde det...
 
Det är framför allt kändisar som känner till dem, eftersom Illuminati gärna vill att de ska ansluta sig till dem. Det sägs att de frågade MJ, men att han vägrade.
 
Jag har velat fram och tillbaka, om jag tror på dem eller inte, men efter att ha talat med min bror är jag nu säker på att de existerar. Han berättade om elfte september, om World Trade Center... Illuminati är en konspirationsteori att de var bakom den attacken. När min bror sa det så frågade jag; "Men varför skulle de vilja attackera sitt eget land?" Och han svarade; "För att ha en ursäkt till att ta sig in i de arabiska länderna, som är ett av de oljerikaste länderna i världen." De har bara gjort Usama bin Ladin till en syndabock. Och detta är fakta; USA har otillåtet under kriget, som bröt ut på grund av elfte septemer, tagit olja därifrån! Det finns också en massa andra bevis till att det är de som ligger bakom det. Bland annat har man hittat en massa amerikanskt ägda delar från flygplanen, och detta har inte den amerikanska regeringen velat kommentera. Det har också funnits ofantligt många varningar att denna attack kommer ske före det hände, som ingen gjorde något åt. Och vet ni? Michael Jackson hade ett möte i World Trade Center den 11 september 2001, men han försov sig...
 
Så var kommer MJ med in i bilden? Låten "They don't care about us" är om Illuminati. Illuminatis märke är ett öga eller en triangel, och Michael dansar framför ett öga i videon (bild!). Och Michaels dotter, Paris, har skrivit på Twitter; "Retweet if you know who 'they' are in They don't care about us". Läskigt? Ja! Om man verkligen lyssnar på texten, till exempel; "In the suit, on the news... I'm tired of bein' the victim of shame, you're throwin' me in a class with a bad name. I can't believe this is the land from which I came... Some things in life they just don't wanna see, but if Martin Luther was livin', he wouldn't let this be, no, no... They don't really care about us..." 
 
Och ja, jag tror det är de som ligger bakom pedofilanklagelserna, och att MJ fick så otroligt mycket hat i media (mer lögner om honom än någon annan kändis). Michael har själv sagt att han tror att någon måste betala familjen (som anklagade honom) för att ljuga så mycket som dem gjorde. Ni kommer ihåg att jag sa att de är emot svarta? De tyckte inte om när MJ började få så mycket framgång i början av 80-talet. Michael har själv sagt i ett tal 2003; "The minute I started breaking the all-time record in record sales, the minute they became the all-time best selling albums in the history – overnight they called me a freak, they called me a homosexual, they called me a child molester, they said I tried to bleach my skin. They did everything to turn the public against me!" Ni MÅSTE se det talet här ovan.
 
Mer då? Paris och hennes kompisar har gjort ett Twitter-konto där de skriver fakta om Paris. Jag vet att det är hennes konto och inte någon wannabe, eftersom hon har själv tweetat ut på sitt personliga konto om att folk kan följa det. @parisjfacts heter hon där (det är dock inte aktivt längre). Men en av hennes kompisar skrev denna tweet 29 december 2011; "Paris is not part of the Illuminati, nor ever will want to be." OCH en frågade senare samma dag; "Does Paris think the Illuminati had a part in her fathers death?" Och en av Paris kompisar svarade; "She doesn't think, she knows." 
 
Det står också där; "Paris knows about the Illuminati more than any other member of the Jackson family." Säkert därför att Michael har berättat om det. Ni kan gå in på kontot om ni klickar här.
 
Min bror tror att det var Illuminati som mördade Michael... Detta på grund av att han höll på att avslöja dem. Michaels syster, LaToya, har sagt att Michael brukade säga att han var livrädd att "de" skulle döda honom, att han brukade säga det ofta (video!). Och apropå Conrad Murray (Michaels doktor, ni vet) så har också Paris fått en fråga (på sitt personliga Twitter-konto) om hon tycker att han mördade MJ och hon svarade; "He was obviously a part of it". 
 
Det finns videor jag vill att ni ska se. Se videon här ovan. Plus DENNA dokumentär om elfte september som är textad på svenska, som min bror visade mig, där det klart och tydligt visar det jag har talat om (rekommenderas verkligen!). PLUS denna video om Illuminati (början är lite överdriven, men läs och försök förstå). Det finns även en massa artister som sjunger om Illuminati, till exempel låtarna They don't give a fuck about us, Killuminati (2Pac blev mördad), osv. 
 
Michael har riskerat sitt liv för att försöka få oss att förstå. Jag hoppas ni kommenterar och berättar vad ni tycker om det här, anonymt eller ej. Detta är LÄSKIGT och jag HOPPAS det inte är sant... Vad tror ni?

THE JACKSONS TILL SVERIGE

 
Jag har ju glömt att berätta att MJs bröder ska till Sverige i vår på sin turné. Ni kan läsa mer om det på Aftonbladet! Biljetterna har släppts också, så ni vet. 

HAHA

686454096_large

DAGENS BILD

GREG GORMAN

 
Michael was a perfectionist beyond your wildest imagination. Everytime we would shoot, he would call me and we'd have a two-hour conversation to discuss what it was we were going to go about it. He was very genuine and really loved photography. I dearly miss him. He was a tragic individual but an amazing human being.
 
~ Greg Gorman (berömd kändisfotograf)

LIKE A BOSS

EN SERIE

 
Jag såg precis att Bad 25 dokumentären är en serie. Första avsnittet hade premiär i USA under Thanksgiving (någon dag sedan bara) på ABC. Jag vet inte hur många avsnitt det är, men jag hoppas det inte dröjer länge tills den släpps på DVD. Den kanske kommer visas på TV i Sverige också? Hoppas!

SETH RIGGS

 
Every night the kids would come in on stretchers, so sick they could hardly hold their heads up. Michael would kneel down at the stretchers put his face right down beside theirs so that he could have his picture taken with them, and then he give them a copy to remember the moment. I’m a 60 yr old man, and I couldn’t take it. I’d be in the bathroom crying. But Michael could take it, right before going on stage no less. The kids would perk right up in his presence. If it gave them a couple of days more energy, to Michael that was worth it.
 
~ Seth Riggs (Michaels voice coach)

MY FATHER

 
My father was a management genius. But what I really wanted was a dad.

BAD FACTS

KLIPP FRÅN BAD 25 DOKUMENTÄREN

 
Jag är så glad. Längtar tills jag får se denna dokumentär! Måste dock vänta tills min syster kommer hem, för vi ska se den tillsammans. Aaaah. Okej, seriöst, gapade när jag såg det här. Så kul att se när han skapar Bad!

L.A. GEAR REKLAM

IMMORTAL VERSIONS

 
Om ni ännu inte har lyssnat på de underbara remixarna av Michaels musik på Cirque du Soleils album Immortal så måste ni göra det! De är heeelt fantastiska! Se till att lyssna på "They don't care about us", "Childhood", "Beat it/State of Shock", "The mime segment"... Det var dessa versioner Cirque du Soleil uppträdde till i deras hyllningsshow till MJ. Här nedan kan ni klicka och lyssna på samtliga!
 
01 Workin' day and night
02 The Immortal intro
03 Childhood
04 Wanna be startin' somethin'
05 Shake your body (down to the ground)
06 Dancing Machine/Blame it on the boogie
07 Ben
08 This place hotel
09 Smooth criminal
10 Dangerous
11 The mime segment: (I like) the way you love me/Speed demon/Another part of me
12 The Jackson 5 medley
13 Speechless/Human nature
14 Is it scary/Threatened
15 Thriller
16 You are not alone/I just can't stop loving you
17 Beat it/State of shock
18 Jam
19 Planet earth/Earth song
20 Scream/Little Susie
21 Gone too soon
22 They don't care about us
23 I'll be there
24 Immortal megamix: Can you feel it/Don't stop 'til you get enough/Billie Jean/Black or white
25 Man in the mirror
26 Remember the time/Bad

SANT

ORIGINALITY

 
It is better to fall in originality, than to succeed in imitation.

PREPARE AND PLAN

 
You could have all the talent in the world, but if you
don't prepare and plan, it wouldn't do you any good.

BREATHTAKING

WALK OF FAME

 
På denna dag 1984 fick Michael sin stjärna som soloartist på Hollywoods Walk of fame! 

TERRIBLE

 
I think adults and parents are too busy making them [children] out to be who we want them to be instead of going with who they are inside and who they were brought to this planet to be. There are too many talented people who didn't win the approval of their parents for their talents and abilities and I think that is just terrible.

:)

DAGENS BILD

BETTER ON THE OTHER SIDE

 
– The Game, Usher, Chris Brown, Diddy, Boyz II Men.

FASHION

 
My attitude is if fashion says it's forbidden, I'm going to do it.

SJUNGER STAYIN' ALIVE

 
Michael älskade The Bee Gees och här sjunger han lite av "Stayin' Alive"! Jag gillar't. :)

I JUST LOVE IT

 
I have always loved show business and have always enjoyed making people happy through that medium. I love the celebration of music and dance and art. I just love it.

HALO

 
Beyoncé hyllade MJ i sin världsturné I am... i sista uppträdandet genom att sjunga "Halo" till honom. <3

DIAMOND AWARD

 
Idag för exakt sex år sedan, 15 november 2006, fick Michael Jackson Diamond Award på World Music Awards. Det är ett pris för att ha sålt över 100 miljoner exemplar av ett album – Thriller

GREG HILDEBRANDT

 
Artist Greg Hildebrandt om dessa foton: ” I was very fortunate to have had the oppurtunity to spend time with Michael in 1988, during his Bad Tour, and in 1989 at his ranch, Neverland Valley. In 1988, Michael invited me to spend ten days with him during his Tour. He was performing in NJ at the time. As I lived in NJ, I told him I would be happy to drive back and forth to the city but he insisted on getting me a suite at the Helmsley Palace. We spend many hours together and I went to every concert with him. It was truly a wonderful experience. What struck me from the first moment I met Michael was how intelligent he was. I of course knew his music and knew what an incredible performer he was, but I had no idea that he had deep passions for art and art history. He was especially passionate about American Illustrators. We spent many hours talking about Maxfield Parrish, N.C. Wyeth, Howard Pyle, Jesse Wilcox Smith and of course his favorite Norman Rockwell. Michael sent an armored truck to my studio and they picked up over 150 of my paintings. They were leaning all around the suite and we spent quite a bit of time discussing my art and classic literature. Michael was also an avid book collector and I was surprised to find out that he had every book I had illustrated. But my greatest surprise are when he asked me to give him drawing lessons. I quickly learned that he had a natural talent for art. We would set and sketch, chat and eat popcorn. It was casual and enjoyable."

INTERVJU 1987

ANOTHER PART OF ME

 
Publicerar ett till uppträdande från Bad Tour! Det är sååå bra. "Another part of me", som är skriven av MJ.

GRAMMY LEGEND AWARD

 
Michael fick "Grammy Legend Award" år 1993. Janet presenterar honom priset. Andra som har fått detta ärofyllda pris är Andrew Lloyd Webber, Liza Minnelli, Smokey Robinson, Willie Nelson, Aretha Franklin, Billy Joel, Johnny Cash, Quincy Jones, Barbra Streisand, (Michael Jackson), Curtis Mayfield, Frank Sinatra, Luciano Pavarotti, Elton John och Bee Gees.

WANNA BE STARTIN' SOMETHIN'

 
Här uppträder Michael Jackson med sin egenskrivna låt "Wanna be startin' somethin'" under Bad Tour. Energiiiin, alltså! Låten är ju väldigt energisk, vilket MJ visar i allt han gör under uppträdandet. Älskar detta.

I LOVE YOU MORE

DAGENS BILD

PARIS DEKOREAR SITT RUM

 
För inte så länge sen dekorerade Paris Jackson sin vägg med bilder av sin pappa. Här är en video när hon gör det. Jag gillar Paris och jag ska definitivt se hennes film som snart kommer ut; Lundon's Bridge and the tree keys.

PRINCE OM PRESIDENTVALET

 
It's that time of month again when we elect our leader who represents us in national and foreign affairs I don't have a political affiliation and no one can influence my thought but maybe I can show you what I believe I believe both parties democrat and republican have great ideals and flaws 4 years ago when Obama was elected into office I remember watching the election with my siblings and my dad as he said history is being made he was speaking of the first African American president however he was also speaking about how 1 man like Obama could change the nation it is my personal belief that Obama has reformed the United States for the better he has tried to change many plans but certain political parties have stopped him this one man has brought the economy back or be is at least bringing it back from a mess the previous president he wasn't given an easy job but he did it to help his country I'm not patriotic but I want to help the country I live in if I could vote I'd vote OBAMA 2012 I am no different from you who is reading this my dad is black and my mom white with a bunch of other races I am 15 and a male those are tributes that describe me as myself but I'm a human just like you I love I hate I laugh I cry I bleed and I can die Obama has been focusing on peace(or at least stopping a 10 year war) I understand without war we wouldn't know peace but Romney believes in military action my dad believed in peace not just peace but WORLD PEACE Obama is just one human just like me or you but he's made a difference to this country and others yes he is the president but we can help him by re-electing him for president let's bring the world together to some of you this tweet is nothing that's ok but to some maybe it hits home and Romney I am not one of your 47% I am a human who believes he knows what's right and I believe Barack Obama is right for America so let's make Obama a trending topic and our president for another 4 more progressive years#obama2012
 
~ Prince Jackson

INTERVJU AV BRETT RATNER

 
Om det är någon intervju ni borde se med MJ, så är det denna. Det är ingen tv-intervju, utan en intervju av Michaels kompis Brett Ratner. Ni vet han som berättade den här roliga historien om ni klickar här. Det är ingen bild i början av första delen, men den kommer efter 2 minuter. Intervjun är inspelad 2003. 

MICHAEL JACKSON VS. MICHAEL JORDAN

I SAMMA HISS

 
Hur skulle du reagera om Steve Jobs, prinsessan Diana och Michael Jackson klev in i samma hiss som dig? Det skulle aldrig kunna hända tänker du säkert. Men saken är den att det faktiskt har hänt. Följande berättelse kommer från Hollywood Reporter och är minst sagt otrolig:

 

"It was a quick elevator ride that occurred more than a decade ago in the Carlyle Hotel, New York’s old-world Art Deco bastion of elegance. During the mid-1990s, Dan Camp, then-president of the Upper East Side property, found himself in an elevator one evening with Princess Diana, a regular at the Carlyle. But things turned surreal when two other regulars boarded the lift: Steve Jobs and Michael Jackson. The three exchanged courtesies, and when the white-gloved elevator operator deposited the lift onto the ground floor, the riders went their separate ways. “This was the last thing in the world you would ever expect to happen,” says Camp, “but these kinds of things happened with some degree of regularity."

 

Kanske dags att börja åka hiss lite oftare…

 

Källa: MrApple.

SALVATION ARMY!

 
Hahaha! Jag älskar det här. Första videon är ett klipp från när MJ visade upp egna videor för allmänheten. Och den andra videon är några år efter att han visade upp videon och alla vet om första videon och skrattar. Hans humor, alltså!

A WISH

  
 
Whenever I saw a sunset, I would quietly make a secret wish right before the sun tucked under the western horizon and disappeared. It would seem as the sun had taken my wish with it. I'd make it right before that last speck of light vanished.

DAGENS BILD

<3

 
The MJ Immortal Show by Cirque du Soleil. Mäktig. Fenomenal. Obeskrivlig, egentligen. Kommer aldrig glömma detta. Den bästa möjliga hyllningsshowen. Åh. <3

YEAH MAN

 
Jaaaaa! MJ ligger etta just nu på mostfamousperson.net! Hoppas det håller i sig! Om ni inte har röstat – rösta!
RSS 2.0