WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

MOONWALK


Superstjärnan Michael Jacksons enastående och lysande karriär och hans väl skyddade privatliv har väckt miljoner beundrares nyfikenhet och intresse världen över. Hans dubbel-platina-singlar har nått popularitetstoppen med en hastighet som endast kan mäta sig med den fart som ryktena om hans excentriska privatliv sprids med. Ny bryter Michael Jackson för första gången den tystnad kring den egna personen som han alltid omgett sig med och talar ut i en ovanlig öppenhjärtig och djärv självbiografi - MOONWALK.
I denna intima och engagerande berättelse skildrar Michael Jackson sitt offentliga och privata liv. Han berättar om en barndom som var både svår och rolig, men alltid händelserik. Michael och hans bröder uppträdde i amatörtävlingar och på obskyra nattklubbar i Chicago innan det amerikanska skivbolaget Motown upptäckte dem och förvandlade Jackson 5 till internationella superstjärnor. Michael Jackson och Jackson 5 har tillsammans sålt mer än 200 miljoner LP-skivor. Michael berättar om ungdomsårens skämt och upptåg under den tid han turnerade med sina bröder, och om sitt tidvis spända förhållande till andra medlemmar i familjen. Han talar öppet om vad som inspirerar honom när han skriver sin musik och om hur han skapar danssteg som trollbinder publiken. Han berättar om det skapartvång som gjort honom till en av de allra största stjärnorna i musikbranschen och till en levande legend. Guinness Rekordbok utnämner Thriller till världens mest sålda LP-skiva genom tiderna.
I MOONWALK avslöjar Michael Jackson sitt personliga förhållande till några av sina mest kända vänner i det offentliga livet, vänner som Diana Ross, Berry Gordy, Quincy Jones, Paul McCartney, Fred Astaire, Marlon Brando och Katherine Hepburn. Han talar öppet om den ensamhet som följer med berömmelsen, om sin första kärlek, sina plastikoperationer och hela sin enastående karriär samt de ofta bisarra och falska rykten som omgett den.
Boken är illustrerad med unika fotografier ur familjens album och ur Michaels personliga arkiv, samt med en teckning som Michael gjort speciellt för boken. MOONWALK är en minnesvärd resa rakt in ett modernt musikgenis själ och hjärta.

IISABEL | Datum: 2009-09-05 Tid: 15:07:00

desamma (:

lejla | Datum: 2009-09-05 Tid: 15:24:33

desamma2 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2009-09-05 | Klockan: 10:52:59 | Kategori: Böcker/Filmer


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: