WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

MICHAEL HYLLAS I GÖTEBORG

 

Det är ett år sedan Michael Jackson dog. På midsommaraftonen samlas fans i Göteborg för att hylla idolen med 1 000 rosor.

Den 25 juni förra året inträffade en händelse som slog ned som en bomb. Beskedet att Michael Jackson hade dött utlöste sorg och chock bland miljontals fans.


Dödsfallet har också fått ett dramatiskt rättsligt efterspel. Enligt obducentprotokollet var det en överdos som orsakade den plötsliga bortgången. Michael Jacksons läkare, Conrad Murray, är åtalad misstänkt för att ha gett artisten för mycket mediciner som ledde till hans död.

 

Inför ettårsdagen av popkungens bortgång har det världen runt planerats att hedra Michael Jackson på olika sätt. Diskussionerna har varit livliga i Facebook-grupper på nätet.

 

Det blir också en minnestund i Göteborg. Det är sajten Jacksonthrill som berättar att fansen ska samlas på midsommarafton för att sörja och minnas kungen.

 

Fansen har bestämt att mötas på eftermiddagen i Bältesspännarparken. Flera personer uppges ha sponsrat arrangemanget med vardera 100 kronor. Pengarna har gått till att köpa 1 000 rosor som är en hyllning till idolen.

 

GP har sökt ansvariga för sajten, men inte lyckats.

Källa: GP.
0 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2010-06-27 | Klockan: 17:58:32 | Kategori: Michael Jackson


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: