WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

MURRAY BEHÅLLER LICENSEN


Popsångaren Michael Jacksons läkare Conrad Murray får behålla sin läkarlegitimation tills vidare. Men i augusti inleds domstolsförhandlingarna om åtalet för vållande till annans död.
Sjukvårdsmyndigheterna i Kalifornien hade bett domaren Michael Pastor att dra in läkarlegitimationen tills åtalet mot Murray för vållande till Jacksons död har prövats. Men Pastor sade på måndagen att han inte har befogenhet att dra in legitimationen.

En annan domare har tidigare begränsat Murrays rätt att skriva ut lugnande medel i avvaktan på rättegång. Om myndigheterna vill att Murray helt ska förhindras att utöva läkaryrket så får de överklaga det beslutet, resonerade Pastor.

Han har satt 23 augusti som start för de förberedande förhandlingarna i målet mot Conrad Murray, som åtalats för vållande till annans död. Michael Jackson dog den 25 juni förra året och den rättsmedicinska utredningen kom fram till att huvudorsaken var injektioner med anestesiläkemedlet propofol som Murray medgett att han ordinerat popstjärnan som sömnmedel. Jackson kropp innehöll också rester av flera andra lugnande och smärtstillande läkemedel.

Källa: Aftonbladet.

daniella! | Datum: 2010-06-18 Tid: 21:31:33

vilka idioter! han borde inte få ha något jobb !!1 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2010-06-18 | Klockan: 13:14:16 | Kategori: Michael Jackson


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: