WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

7/1-2011, DAG 3 AV RÄTTEGÅNGEN


Läkare och sjukhuspersonal vittnade bla. Rätten kom fram till att om Murray hade gjort det han skulle så hade man fått tillbaka Michael. Murray ska ha tagit sönder iv påsen/flaskan som fanns för att rädda Michaels liv.


Paparazzis ska ha jagat ambulansen som Michael låg i den 25e juni. Ambulanspersonalen hade aldrig sett något liknande. De berättade i rätten att det var bilar på båda sidor samt bakom dem som ständigt jagade ambulansen medan de gjort allt för att försöka köra Michael till sjukhuset. Det kom även fram att Paparazzis i hemlighet ska ha satt fast små kameror på ambulansen.


Murray hade två telefoner. En för jobbet och en för privatbruk. En iPhone och en Sprint-Nextel telefon registrerad på sig. Runt ca hela 26 olika samtal/sms gjordes från Murrays telefoner mellan 6:40-4:03. Efter att Michael förklarats död var Murray i telefon praktiskt taget hela tiden.


Två representanter från telebolaget vittnade att enligt deras register ska Murray ha ringt allt och alla, men aldrig 911. Registren visar att Murray skickat och tagit emot flera sms. Två särskilt intressanta vid 12:03 och 12:04. Personen som Murray smsade var i Texas.


När ambulanspersonalen förde in Michaels kropp i ambulansen för att åka till sjukhuset fick de vänta på Murray. En av dem ska ha  tittat upp mot Michaels sovrumsfönster och ska då ha sett Murray gå omkring i rummet och plocka undan saker. Troligen bevis.


UCLA (personal från sjukhuset) vittnar om att Murray ska ha berättat till henne på sjukhuset att han (Murray) VITTNAT när Michael fick hjärtstillestånd. Något som vi alla vet inte är sant. De bevisar också att Murray ljuger då han tidigare i rätten sagt att han inte hade en aning om vad som hänt med Michael eller att han ens var närvarande då Michael dog.


Murray ville även få ut Michaels kropp från huset och ville inte att sjukvårdarna officiellt skulle förklara Michael död. Murray bad dem förklara Michael död på sjukhuset. Detta därför att då ligger inte ansvaret om Michaels död hos Murray utan på sjukhuset.


Murray säger även att han inte hade någon klocka så han vet inte hur länge Michael låg död i hemmet. Hade han inte två telefoner varav en iPhone som alltid har klocka?


UCLA vårdaren Dr Cooper behandlade Michael för hjärtstillestånd för det var det som Murray sa att han vittnat Michael få. Inte ett ord om propofol. Den andra doktorn säger att hon frågat Murray varför han gett Michael mediciner varpå han ska ha svarat ”För att han övat inför en tour”.


En av Murrays patienter försökte ringa Murray och fråga om ett meddelande hon ska ha fått från Murray där det ska ha stått att han inte kommer vara tillgänglig 25 juni. Rätten frågade hur Murray kunde veta detta.

Källa: Jacksonthrill.
0 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2011-01-10 | Klockan: 00:18:46 | Kategori: Michael Jackson


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: