WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

OMER BHATTI MED I SKAVLAN!


Michaels nära vän Omer Bhatti, en norsk som har vuxit upp med Michael Jackson och hälsat på Michael på Neverland många gånger under sitt liv, har varit med i Skavlan förra fredagen! Som tur kan man - om man missade det - se programmet om och om igen på SVT Play, klicka här för att se showen! (Spola fram till 39.40 om ni vill enbart se när Omer Bhatti är med!)

Omer talar lite om hur Michael var som person, han säger att Michael var större som människa än artist. Och han berättar även att de två kunde sitta i timtal och bara prata dans, och Michael gav Omer tips i sitt dansande som han även visar upp. De talar även om rykten om att Omer skulle vara Michael Jacksons hemliga son, men Omer vill inte kommentera spekulationerna. Michaels brors (Randy) dotter är även med i programmet - Genieve Jackson, som även uppträder tillsammans med Omer i slutet av programmet. Njut!

Själv tycker jag att det egentligen inte spelar någon roll om Omer är Michael Jacksons son eller ej, eftersom jag tycker han praktiskt taget är en i familjen Jackson i alla fall. Därför lägger jag detta inlägg i kategorin "Familjen"!0 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2011-03-03 | Klockan: 21:49:20 | Kategori: Familjen


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: