WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

MANIPULATION

 
Okej, får jag be om er uppmärksamhet igen? Jag ville bara visa vilken SJUK värld vi lever i just. SNÄLLA, om ni inte har läst inlägget nedan gör det och SNÄLLA läs det här också.
 
Ni vet det MJ sa i klippet i det senaste inlägget? Om vilken hemsk manipulation som pågår i media? Det är verkligen sjukt och jag blev jätterädd när jag såg videon här ovan. Det är ett exempel på manipulation som pågår dagligen i media. Men innan ni ser den, låt mig förklara. 
 
USA är bankrutt, de är i alla fall skuldsatta med 14 000 000 000 000 dollar! Multiplicera det sju gånger så har du den svenska summan. Varför ska vi bry oss om det när vi bor i Sverige, kanske ni undrar? För att det påverkar oss också. Om man inte gör något åt detta snart så kommer det rubba hela VÄRLDSEKONOMIN, eftersom USA är så inflytelserikt.
 
Ni vet väl att det har varit presidentval nyligen? Barack Obama vann! Väldigt bra. Men det fanns en annan kandidat som gärna också hade fått vinna. Han heter Ron Paul. Och han är den enda som vill prioritera detta och försöka stoppa denna vansinniga skuldfälla som bara blir värre och värre. När den kollapsar är det verkligen kört för oss alla, på riktigt.
 
Snälla, fortsätt läs. Ron Paul vill att staten ska ha minskad makt och mer makt till folket. Han gillar inte att det ska sitta några få mäktiga och rika människor i ett rum och bestämma över ett helt land, över en hel värld. Han har sagt; "Staten ska skydda sina medborgare, inte utnyttja och kontrollera dem". Ron Paul är den enda som inte vill sopa dessa skulder under mattan, och han är den enda som säger sanningen, till exempel att USA DAGLIGEN måste låna TRE MILJARDER DOLLAR från andra länder! (kolla!)
 
Under en annan debatt sa Ron Paul även sanningen; att Irak-kriget skapades av propaganda från USA och att Al-Qaida bara är en syndabock – och INGEN av kandidaterna sa emot, istället jublar publiken. Ron Paul har gjort att folket i USA har vaknat (i alla fall de som väljer att lyssna) och de är trötta på alla egoistiska och orättvisa folk i regeringen. Hur ofta kan vi inte läsa att olika chefer tar ut jättebonusar från mångmiljonbelopp och politiker som roffar åt sig skattepengar, osv? Och bara nyligen har ju Sverige förstått Sverigedemokraternas sanna färger, vilka rasister de faktiskt visade sig vara som de flesta förstod i början.
 
Se videon här uppe där media TOTALT ignorerar Ron Paul och låtsas som om att han inte existerar! Det är verkligen läskigt! Ron Paul är den äldre mannen, som håller tal 2:40! När det väl skrivs om han i tidningar så brukar det vara negativt, till exempel "Ron Paul – förloraren" och "Ron Paul – han kommer att misslyckas". 
 
Jag ville skriva om detta som ett exempel på det senaste inlägget, och för att få i alla fall någon mer att förstå vilken manipulativ värld vi lever i och vilka GRISAR det verkligen finns där ute. Jag ser människor, men ingen mänsklighet. Om ni blev berörda av detta, snälla skriv om detta på er blogg eller länka för att få fler att inse. Tack!

FELICIA BHUIYAN | Datum: 2012-11-28 Tid: 22:47:23

Obama är också stort del av hela Illumianti, annars skulle han aldrig bli president. USA vill bara "leka" att kolla vi har en svart president, så att dom inte visar att deras land är "rasiskt" dom är ganska smarta..

& det pågår jättemycket krig i många muslimska länder, man vad gör Obama? INGENTING. Fast han har sagt på ett tal att han ska försöka hjälpa människor från Asien också, flera barn dör i Afrika, Indien, Banglsdesh men dom bryr sig inte ett dugg. Btw, har du sett dollar sedlern på USA? Det är en triangel med ett öga, helt sjukt och läskigt det är det största Illuminati tecknet som finns. Och som du sa med tvillingarstornet, allt var redan planerat, polisens number i USA är 911 !! = 9/11 , och när allt det där hände skyllde dom bara på helgen personer, nämligen muslimer! Och då började folk tro att muslimer är terrorister osv.. (jag är själv muslim) så vet hur jobbigt alla muslimska länder hade det den tiden. & så var det ett Simpsons avsnitt där två stycka tvillings torn brann av ett flygplan, och dagen efter hände det liksom

FELICIA BHUIYAN | Datum: 2012-11-28 Tid: 22:49:12

asså det blev ganska mkt stavfel, hehe är inne på min mobbe & ord ändras hela tiden :$2 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2012-11-28 | Klockan: 20:49:00 | Kategori: Allmänt/Bloggen


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: