WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

OBDUKTIONEN VISAR HÄLSOSAM JACKSONPopstjärnan Michael Jackson hade ett starkt hjärta och var vid ganska god hälsa när han dog, visar obduktionsrapporten.
Även Jacksons njure och andra vitala organ fungerade normal och stjärnans vikt – 62 kilo för hans 175 centimeter – var acceptabel, enligt nyhetsbyrån AP.
- Hans generella hälsa var bra. Resultaten är inom de normala gränserna, säger doktor Zeev Kain vid University of California, som granskat obduktionsrapporten för AP:s räkning.
Michael Jackson hade dock nålstick på armarna, ledinflammationer och viss nedsättning av lungorna. Rapporten avslöjar även att popstjärnan hade ett antal ärr på kroppen, bland annat bakom öronen och på båda sidor av näsborrarna. Enligt doktor Kain kommer de troligen av plastikoperationer och några andra – till exempel på knäna – bör ha medicinska orsaker.
Enligt obduktionsrapporten var Jacksons konstant inflammerade lungor stjärnans största hälsoproblem, men det var inte tillräckligt för att bidra till hans död. Jackson dog av en hjärtattack i juni. Dödsorsaken tros vara höga doser av läkemedlet propofol som stjärnan fick av läkaren Conrad Murray, som utreds för dråp.

Källa: Nyhetskanalen.0 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2009-10-07 | Klockan: 07:37:55 | Kategori: Michael Jackson


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: