WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

THIS IS NOT IT

fronttiniTHIS IS NOT IT

Den 25 juni 2009 dog Michael Jackson. Han var bara 50 år gammal och far till tre små barn
Blev du chockad? Det borde du ha varit. Verkligheten bakom Michael Jacksons vacklande hälsa har varit väl dold från dig av dem som går med vinst i kväll genom visningen av denna filmen.


Detta är vad du kommer att se

 • Den största artisten som någonsin levt, ger sitt allt på repetitionerna till något som kunde ha blivit en otrolig show.
 • En motiverad personal, som arbetar hårt för att åstadkomma ett extraordinärt projekt.
 • Specialeffekter, otrolig koreografi, belysning och iscensättning.
 • En förskönad bild av verkligheten när den i själva verket var något helt annat ...

Det här är vad ni inte kommer att se

 • Du ser inte när Michael Jackson gradvis gick ner i vikt under de sista veckorna av repetitioner och vägde slutligen 49 kg den dagen han dog.
 • Du får inte se Kenny Ortega, chef för både turnén och filmen, hjälpa Michael Jackson uppför trappan, skära upp hans mat och skedmata honom.
 • Du får inte se Michael Jacksons växande oro. I maj, när han tränade mer än 10 timmar per dag, berättade Michael Jackson för några fans att han inte kände sig redo att göra 50 föreställningar. När han skrev på kontraktet var det endast 10 föreställningar planerade. Han kände sig enormt pressad eftersom turnéplanen var för tung och att det inte fanns tillräckligt med vila i mellan konserterna.
 • Du ser inte Michael Jackson ställa in repetitionerna eftersom han inte mådde bra eller se Travis Payne, hans koreograf, när han hämtade upp Michael från sitt hem för att tvinga honom till jobbet.
 • Michael Jacksons allt växande sömnlöshet och aptitlöshet, den förlamande press han var under, vilket fick honom att bli övermedicinerad med tunga läkemedel av kriminella läkare som höll honom i ett förändrat, dåsig skick hela dagarna och i nedsövd koma på natten.
 • Du kommer inte få se att Michael Jackson upphöra med att äta på grund av den allt växande pressen, men också att han inte kunde sova. När repetitionerna började, behövde han receptbelagda läkemedel för att kunna sova. Dr Conrad Murray tog hand om det. Bieffekterna av dessa farliga droger varade hela dagen och under repetitionerna blev Michael förändrad. Hans dåsiga tillstånd var uppenbart för alla som kom nära honom. Han glömde texter och övade inte sångerna grundligt. Ändå höll hans omgivning tyst och fortsatte förse honom med receptbelagda läkemedel för att hålla honom avslappnad, utvilad och under "kontroll". Just dessa läkemedel anges som dödsorsaken i rättsläkarens rapport.
 • Du kommer inte heller att se Michael Jacksons trogna fans och ett par av hans vänner som försökte ingripa, skrev vädjade brev till personerna omkring honom att ta hand om hans hälsa. Och slutligen efter att ha ignorerats, överöstes Michael själv med oroliga brev och telefonsamtal. Tyvärr så agerade inte de som hade makten, utan i stället valde de att hålla Michael Jackson isolerad och kontrollerad.

Du kommer inte att se något av detta ikväll


Det var omänskligt. Michael behövde hjälp, men AEG och var för upptagna med att njuta av vinsten som denna turné skulle ge dem. AEG, turnéns förespråkare och Michaels eget följe fortsatte att pressa på och ingrep inte för att stoppa situation som alla visste kunde få en tragisk utgång.
Den 25 juni 2009 förlorade världen sin största stjärna. Michaels fans gråter fortfarande och deras brustna hjärtan kommer aldrig läka.
Michael Jackson hade så mycket mer att ge till världen, men hans hjärta stannade på grund av den otroliga press som tvingades på honom. Inte bara från den krävande turnén, utan även från år av misshandel och lögner av media och omvärlden.
Michael Jackson förtjänade och behövde den hjälp fick han inte. I stället genom redigering och filmskapande försöker de berätta en helt annan historia i ett försök att rentvå sitt eget samvete, och samtidigt sprida lögner för att dölja sitt ansvar. Det är tragiskt att vi var där för att bevittna vad som verkligen hände under veckorna som ledde till hans död och vi är här nu för att berätta om det.

Om du väljer att titta på filmen, hoppas vi att du också tänker på den girighet som ligger bakom produktionen. För du tittar på en produkt av de personer som istället för att stå upp för sin skuld i bortgången av världens största underhållare Michael Jackson, redan börjat skörda vinsterna av hans död.

Industrin ville ha Michael Jackson på scen LIVE! Fansen ville ha honom levande -ALIVE!

Det här behövde inte vara slutet.

This is Not it…


Alexandra tipsade om det här och bad mig sprida det vidare. Jag kopierade texten från sidan hon tipsade om, ni kan ju gå in och kolla på den här. De har också en video ute på YouTube som ni kan se om ni klickar här. Texten kan man faktiskt tro på, det låter som personen/personerna som har skivit det här har undersökt och vet vad den/de talar om. Jag vet att Michael hade väldigt mycket press att klara dessa konserter, men då det står så här "rakt ut" vill man bara börja gråta för det här är något man kan tro på. Mycket av det här som står vet vi är sant. Och jag tycker det är på tiden att sanningen kommer ut nu! Vad tycker ni?

KingOfPopMJ | Datum: 2009-10-27 Tid: 17:17:07

Sv: Jaaa precis! :)

Michael Jackson | Minnesblogg | Datum: 2009-10-27 Tid: 17:27:03

Asså, jag vet faktisk inte vad jag ska tro. :/Sv: Håller med. :(

's | Datum: 2009-10-27 Tid: 18:06:20

ALLTID ALLTID !! jag vill läsa detta inlägget men det gör ja en annan gång hinner inte just nu.

Josef | Datum: 2009-10-27 Tid: 18:28:00

Jag längtar att den kommer ut med!

's | Datum: 2009-10-27 Tid: 20:35:11

japp!!;) vad gör du då ?

MADDE | Datum: 2009-10-27 Tid: 20:39:29

Sv: hejsan jadå allt är toppen :D hur är de själv?kram!

MADDE | Datum: 2009-10-27 Tid: 20:52:50

Sv: idag har jag inte gjort någonting speciellt, har varit och tränat en del :D vad har du gjort idag? :)kramar!

The real bíatch ;* | Datum: 2009-10-27 Tid: 21:28:40

Lust att fråga en liten fråga på min frågestund? :].

det är inget måste men det vore roligt iaf :).Najs blogg btw!! :].

-puss ;*

MADDE | Datum: 2009-10-27 Tid: 21:32:41

Sv: åh de lät skönt :)ha en fortsatt fin vecka, kram!

Anonym | Datum: 2009-10-27 Tid: 23:54:40

detta va hemskt att läsa :(

josefinöstevik | Datum: 2009-11-01 Tid: 20:59:07

ååh, börjar bara gråta helatiden,

han försvann för tidigt, ingen såg smärtan

i hans hjärtamichael, you will always be in our hearts,

rest in peace :'(11 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2009-10-27 | Klockan: 16:33:06 | Kategori: Michael Jackson


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: