WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

"HAN VAR HELT ÅKGALEN"


1988 besökte Michael Jackson Liseberg. Pelle Johannisson, marknadschef på nöjesparken, berättar om mötet med megastjärnan.
– Han var helt åkgalen.


1988 spelade Michael Jackson på Eriksberg i Göteborg. Marknadsstrategerna på Liseberg visste att megastjärnan älskade nöjesparker och gjorde allt för att få honom att besöka Liseberg.
– Vi kontaktade hans agenter och folk som fanns runtom honom. En journalist som jobbade på Göteborgs Posten hjälpte oss, berättar Pelle Johannisson.

Ända in i sista stund var det osäkert om Michael Jackson skulle dyka upp. Nöjesparken skulle öppna klockan tre på eftermiddagen och stjärnan anlände tillsammans med cirka hundra personer på förmiddagen.
– Jag minns att det var en fredag. De kom hit i bussar. Det var ett fruktansvärt mediepådrag, han var ju på toppen av sin karriär då. Fotograferna låg på taken runtomkring Liseberg.

Enligt Pelle Johannisson åkte stjärnan bland annat Lisebergsbanan, besökte Villa-upp-och-ner men hans favorit var berg och dalbanan lisebergsloopen. Den åkte han fem gånger i rad.

Efter tre-fyra timmar lämnade han Liseberg.

– Han tyckte att det var roligt och det var vackert väder den dagen. Det märktes att han tyckte om det, han var helt åkgalen.

Källa: SvD.

sarah | Datum: 2011-06-01 Tid: 21:08:09

tack det samma =)

Fredrika | Datum: 2011-06-01 Tid: 21:58:13

grym blogg! ha en bra kväll! :)2 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2011-06-01 | Klockan: 20:08:04 | Kategori: Michael Jackson


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: