WWW.POPKUNGEN.BLOGG.SE

OGILLADE

 
Anonym: Jag har väldigt bra koll på vilka grejer ( musik, maträtter, filmer , färger osv ) som han gillade men det skulle vara intressant att veta vad han INTE gillade. :3
 
Ja! Man kan inte direkt säga att han ogillade spindlar och ormar och sådana vanliga saker som många ogillar, för de älskade han, haha! Jag vet i alla fall att han inte gillade Princes film Purple Rain, eftersom han inte tyckte kvinnor behandlades bra i den. Han tyckte inte om Bruce Springsteens sångröst!!! Han tyckte inte att han kunde sjunga. Hahahah, jag vet inte om Mike bara var tjurig som ett barn och sa det där, men han har i alla fall sagt det, enligt J. Randy Taraborrelli. Han gillade inte att James Browns inflytande på musikindustrin förbises till stor del när man ser tillbaka på musikens historia. Han gillade inte när familjer inte äter tillsammans då de bor under samma tak. Har även hört att han inte gillade att köra bil så mycket, har hört att han var rätt dålig på det, haha.
 
Om någon vet något Michael ogillade (utöver det uppenbara), så skriv gärna snabbt ner det i en kommentar här i inlägget. :)



0 Kommentarer | Startsidan
Publicerat det: 2015-06-02 | Klockan: 17:20:00 | Kategori: Frågor och svar


KOMMENTERA INLÄGGET HÄR!

Namn:
...................... Bloggadress:

E-postadress: (publiceras ej)
Kom ihåg mig?

Kommentar: